Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μήνας εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή

 Οι δύο εκλείψεις  μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, θα συνθέσουν  ένα χαοτικό σκηνικό για το Νοέμβριο, με αρκετές παρεξηγήσεις, παρασκήνια και πλάνες. Ο μήνας δεν ευνοεί καθόλου τα νέα ξεκινήματα και τις συμφωνίες, τα οποία καλό θα ήταν να
αναβληθούν για τον Δεκέμβριο κι έπειτα.

«Σκοτεινή»  η πρώτη έκλειψη στο Σκορπιό, η οποία είναι Ηλιακή και η  επιρροή της κορυφώνεται στις 13 Νοεμβρίου. Ο θάνατος και η  αναγέννηση είναι βασικά θέματα του  Σκορπιού, κι έτσι είναι λογικό να αυξάνει η θνησιμότητα τώρα, ενώ πεθαίνουν και παλιά στοιχεία στη ζωή μας, ώστε να αφήσουν χώρο για νέα πράγματα. Μέχρι να αναδυθεί κάτι νέο βέβαια, η απόγνωση μπορεί να κυριεύσει και χρειάζεται πίστη στη ζωή και στις δημιουργικές κι αναγεννητικές δυνάμεις του ανθρώπου και της φύσης.

Η δεύτερη  έκλειψη, που είναι Σεληνιακή, κορυφώνεται  στις 28 Νοεμβρίου και γίνεται  στο ζώδιο των Διδύμων, μια  πιο ελπιδοφόρα επιρροή, που θα φέρει  μια θετική στροφή στη ζωή των  Διδύμων και δευτερευόντως των  Ζυγών και των Υδροχόων. Ωστόσο θα επιτείνει το χάος και την πολυδιάσπαση, ενώ όλος ο μήνας χρειάζεται προσοχή στα ψέματα, τις αυταπάτες, τις υπεκφυγές και την ωραιοποίηση των καταστάσεων. Παγίδες και κακές εκτιμήσεις, ιδιαίτερα για Ιχθείς, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους. Χρειάζεται καθαρός νους και ξεκάθαρα επίσης κίνητρα.

Το τέλος  του μήνα αναμένεται εκρηκτικό, με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα να οδηγεί στα άκρα, να προκαλεί πάθη και θυμό, κάτι που  θα αυξήσει την εγκληματικότητα. Ωστόσο ο Νοέμβριος συνολικά θα είναι  και ένας ιδιαίτερα καλλιτεχνικός μήνας, δίνοντας δημιουργικές διεξόδους και προσφέροντας ψυχική ανακούφιση. Τέχνη η οποία από την αρχή του χρόνου έχει αρχίσει να ανθίζει, λόγω της εισόδου του Ποσειδώνα στο ζώδιό του, στους Ιχθείς.


Πρώτο ΘΕΜΑ online : Μήνας εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου