Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος - Συμβολική Πρωτοβουλία Καθαρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια συμβολική πρωτοβουλία καθαρισμού του υδροβιότοπου της «Αλυκής» στην Αρτέμιδα, προχώρησε ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012.

Στην πρωτοβουλία καθαρισμού συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασής Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ), η Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΟΜΑΚ), η ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων Αρτέμιδος και δεκάδες δημότες.

Χορηγός επικοινωνίας της πρωτοβουλίας καθαρισμού του υδροβιότοπου της Αλυκής ήταν ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σε δηλώσεις τους οι παραβρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Μαργέτης, Πουλάκης Πέτρος, Γεώργιος Γκινοσάτης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ζήση Μαρία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μάρκου ο Πρόεδρος του Συμβούλιου Δημοτικής Ενότητας Σπάτων κ. Γιαννάτος Σωτήρης, καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι Αρτέμιδος κ. Φακής Νικόλαος και κα Σαρρή Δήμητρα, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία και τόνισαν με ιδιαίτερη έμφαση πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες καθαρισμού και άλλων ευαίσθητων περιβαλλοντικά χώρων στην Αρτέμιδα και Σπάτα.

1 σχόλιο:

  1. Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Οι διάφοροι σύμβουλοι που ήρθαν κόβανε βόλτες πέρα δώθε και πόζαραν για φωτογραφίες. Δεν είδα ούτε ένα χαρτάκι να μαζέψουν. Όλη η καθαριότητα έγινε από τα πιτσιρίκια κι από τους απλούς πλην ευσυνείδητους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου