Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Περιφέρεια Αττικής - Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τη Χαλυβουργία

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασής του την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έκδοση του προτεινόμενου από την παράταξη
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» ψηφίσματος αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους και το σωματείο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας Ασπροπύργου».
Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης, που χρησιμοποιώντας και τις δυνάμεις καταστολής προσπαθεί να χτυπήσει τον δίκαιο απεργιακό αγώνα, που για 9 μήνες διεξάγουν οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία» Ασπροπύργου για την επαναπρόσληψη των 120 απολυμένων συναδέλφων τους και την εφαρμογή της Σ.Σ.Ε. που έχουν υπογράψει. Καλεί την κυβέρνηση άμεσα να αποσύρει τις δυνάμεις καταστολής από το χώρο του εργοστασίου και να συζητήσει με το σωματείο των εργαζομένων για τη λύση των δίκαιων αιτημάτων τους. Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους εργαζομένους και το σωματείο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» Ασπροπύργου.
Κατά της ανωτέρω απόφασης ψήφισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κικίλιας Βασίλειος, Αλεβίζος Περικλής, Αυγερινός Αθανάσιος, Δαμάσκος Χαράλαμπος, Ζαφειρόπουλος Γρηγόριος, Ηλίας Ιωάννης, Καμμένος Γεώργιος, Μανώλης Ιωάννης, Καραθάνος Χαράλαμπος, Αναγνώστου Αικατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου