Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στολίδι για την Αλεξανδρούπολη το νέο κολυμβητήριο

Παρουσίαση του νέου Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση τους προσεχείς μήνες, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης μαζί με τον ανάδοχο του έργου, Νίκο Στασινάκη. 
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α., καθώς και εκπρόσωποι των κολυμβητικών συλλόγων της περιοχής ΟΦΘΑ, ΝΟΑ και ΝΗΡΕΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ, οι οποίοι  ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του νέου κολυμβητηρίου και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών.
Στο κολυμβητήριο υπάρχουν δύο πισίνες, μια μεγάλη, ολυμπιακών προδιαγραφών, βάθους 3,5 μέτρων και μια μικρότερη προθέρμανσης, αποδυτήρια, σάουνες, όργανα γυμναστικής και εξέδρα θεατών χωρητικότητας 1000 θέσεων.
Για την θέρμανση και ψύξη του χώρου θα χρησιμοποιηθεί φυσικό αέριο, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια λειτουργίας του με την εκμετάλλευση της αβαθούς γεωθερμίας, για επιπλέον εξοικονόμηση κόστους.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, «οδεύουμε προς την ολοκλήρωση ενός πολύ μεγάλου και σύγχρονου έργου, που ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του διευρυμένου δήμου όσο και της ευρύτερης περιοχής».
Για «ένα έργο που απευθύνεται σε ολόκληρο τον Έβρο» έκανε λόγο ο ανάδοχος, κ. Στασινάκης, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα αποπερατωθεί εντός του τρέχοντος έτους.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου