Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανανεωμένη γκάμα Alfa Romeo Mito

Τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει εκ νέου η Alfa Romeo Mito, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη γκάμα εκδόσεών του, που συνδυάζει σπορ οδήγηση, οικονομία και σεβασμό στο
περιβάλλον.
Οι ανανεωμένες εκδόσεις της Alfa Romeo MiTo απευθύνονται σε όλους, όσους λατρεύουν την σπορ οδήγηση και τις ανώτερες επιδόσεις και «απαιτούν» οικονομική οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον. Η τεράστια δεξαμενή τεχνολογικών λύσεων της Alfa Romeo προσφέρει επιλογές κινητήρων, που αποτελούν κορυφαία επιτεύγματα στην κατηγορία τους, για κάθε οδηγική προτίμηση.

- MiTo με 85 ίππους και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας με βενζινοκινητήρα 0.9 Twinair Turbo.

- MiTo με 85 ίππους και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας με κινητήρα πετρελαίου 1.3 JTDM-2, που διακρίνεται για τα εξαιρετικά λειτουργικά χαρακτηριστικά του τα οποία προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με κορυφαία οικονομία και ελάχιστες εκπομπές ρύπων.

- MiTo με υγραέριο και εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών

Και για ακόμα περισσότερες επιλογές,  η Alfa Romeo «απαντά» με μία ακόμα πρωτοποριακή λύση που σχετίζεται με χρήση εναλλακτικών καυσίμων. Τώρα, η MiTo διατίθεται και με τον κινητήρα 1.4 τούρμπο των 120 ίππων σε έκδοση βενζίνης/υγραερίου (LPG), προσφέροντας αυτονομία που ξεπερνά τα 1.200 χλμ. και εξασφαλίζοντας εξαιρετική οικονομία.

Διαλέγοντας μια Alfa Romeo με όφελος έως 3000 ευρώ

H ευκολία για την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης MiTo, είναι ιδιαίτερα δελεαστική, καθώς ο ενδιαφερόμενος οδηγός μπορεί να αναζητήσει τη MiTo που του ταιριάζει ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας Alfa Gain, στο επίσημο site της Alfa Romeo (www.alfaromeo.gr) και μέσω του επίσημου δικτύου των διανομέων της. Επιπλέον ευκολία αποτελεί και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 4,95%, μέσω της FGA Bank, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής έως και σε 72 δόσεις και από 0% προκαταβολή.

Ανανεωμένη γκάμα Alfa Romeo Mito

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου