Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δήμος Ραφήνας, Πικερμίου – Δ.Σ. 27/07/2012

Ραφήνα 23 Ιουλίου 2012
Αριθμ. πρωτ.:  7070

Προς:  τους Δημοτικούς Συμβούλους  Ραφήνας - Πικερμίου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σε συνεδρίαση την  Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 και ώρα  18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για
να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα.
  1. Λήψη απόφασης περί παράτασης και τροποποίησης των μισθώσεων που αφορούν τα κτίρια που στεγάζουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πικερμίου.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης καταβολής αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ σύμφωνα με το άρθρο 204 του Ν. 3584/2007 του εργαζομένου μας που συνταξιοδοτήθηκε ΑΡΑΠΚΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ του Σάββα.
  3. Λήψη απόφασης περί σύναψης σύμβασης προμήθειας ύδατος για την υδροδότηση του τμήματος του ρυμοτομικού σχεδίου νότια του σημερινού οικισμού Διώνη της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου.
  4. Λήψη απόφασης περί πληρωμής σε δυο δόσεις του κόστους για τις νέες συνδέσεις παροχής ύδρευσης.
  5. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2012.
  6. Λήψη απόφασης περί ένταξης έργων στη Σ.Α.Τ.Α προς αποπληρωμή.
  7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έκθεση κατάστασης εσόδων – εξόδων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Β΄τριμήνου 2012.
  8. Λήψη απόφασης περί καταστροφής πλυντηρίου αυτοκινήτων LAVOR.
  9. Λήψη απόφασης περί καταστροφής τροχήλατων κάδων.
  10. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δ.Ε ΡΑΦΗΝΑΣ στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Δ.Ο.Π.Α.Π).
  11. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2012 του Δ.Ο.Π.Α.Π.
  12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης συμπληρωματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και της εταιρείας Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε για την συντήρηση – επισκευή όλων των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου.
  13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: « Κατασκευή φρεατίων με σχάρες απορροής όμβριων υδάτων ( σε υπάρχοντες αγωγούς) σε διάφορα σημεία της Κοινότητας Πικερμίου καθώς και αποκατάσταση οδοστρωμάτων.
  14. Λήψη απόφασης περί σύστασης επιτροπής για τη σύνταξη  πρακτικού ακαταλληλότητας και ασύμφορου κυκλοφορίας οχημάτων και μηχανημάτων. 
  15. Λήψη απόφασης περί περιβαλλοντικής μελέτης κεραίας COSMOTE στο Μέγαρο του ΟΤΕ στην Πλατεία της Ραφήνας.
  16. Λήψη απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ ( Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση ).
  17. Λήψη απόφασης περί καθορισμού ποσοστού κερδών από την διενέργεια εκσκαφής εντός του 125 Ο.Τ Καλλιτεχνούπολης, προς ανεύρεση θησαυρού.
  18. Λήψη απόφασης περί μετονομασίας του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου  Ραφήνας σε δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ραφήνας « Παναγιώτης Σκούφος ».
  19. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών για την εκδήλωση βράβευσης ενός από τους μεγαλύτερους μαέστρους και συνθέτες της χώρας μας, Μίμη Πλέσσα από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ο οποίος ζει μόνιμα στην πόλη μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου