Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ρατσισμός και "Ζήσε και άσε να ζήσουν"

Μπήκα στο φάτσαμπουκ και διάβασα σκέψεις σκουπιδιού...
Για τον Άγιο Παντελεήμονα που είναι οι ξένοι και γίνεται ο χαμός...
Ανέφερε και για τον τρόπο που φέρονται στους μετανάστες
στην Γερμανία.
Ζω στην Γερμανία. Αν και πήγα πολύ αργά, αλλά ντρεπόμουν να πω ότι είμαι Έλληνας. Με βοηθούσε το παρουσιαστικό μου και δεν φαινόμουν για Έλληνας.
Εάν οι αράπηδες του Αγ. Παντελεήμονα είναι απαίσιοι, οι Έλληνες της Γερμανίας παραμένουν το ίδιο.
Φυσικά ήρθαν, αργότερα οι Τούρκοι και άλλοι υποδεέστεροι και μας ανέβασαν στα μάτια των τοπικών. Με τα χρόνια, μπορέσαμε πιο εύκολα να προσαρμοστούμε.
Αλλά για να έρθουμε στο θέμα μας...
Όταν ο 'Καραμανλής με τον Θόδωρο του' μάζεψε όλους τους σκατόβλαχους από τα χωριά στην Αθήνα, ο Άγιος Παντελεήμονας, η πλατεία Βάθης κ.α. έγιναν το ίδιο σκατά όπως είναι τώρα με τους αράπηδες. Εμείς, τότε, ούτε τους δείραμε, ούτε τους κυνηγήσαμε, ούτε τους σκοτώσαμε. Με το ζόρι μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα 'Ελληνικά' τους. Δούλεψαν, βρήκαν τον πατριώτη βουλευτή, βρήκαν μια θέση στο δημόσιο, μια θέση στον "ήλιο" και μετακόμισαν από τις υποβαθμισμένες περιοχές προς Βούλα, Φάληρο κλπ. Τώρα που ήρθαν οι αράπηδες, που δεν έχουν ούτε βουλευτή, ούτε γνωστό και η εποχή είναι πιο άγρια, προσπαθούν να επιβιώσουν και αυτοί. επειδή έχουμε θάλασσα πρέπει να τους βάλουμε σε ένα βαπόρι και να τους βυθίσουμε στα ανοικτά;
Αυτό θέλει οργάνωση, που μας λείπει. Φυσικά για φούρνους σαν τον Χίτλερ ούτε το συζητάμε...θα φαγωθούν τα λεφτά πριν καν αγοραστεί το οικόπεδο...
Όποιος δεν μοιάζει με μας πρέπει να πεθάνει; Να φύγει από μπροστά μας; Να εξαφανιστεί;
Ποιος θα ορίσει τα κριτήρια;
Ας μην αφήνουμε το φόβο και τον ρατσισμό να τρυπώσει στην καρδιά και στο μυαλό μας.
Θα μας καταστρέψει όλους...με μεγαλύτερα θύματα εμάς τους ίδιους...
Οι "φασίστες", οι Γερμανοί έχουν μια λαϊκή παροιμία: "Ζήσε και άσε να ζήσουν"
Το καταπάτησε ο Χίτλερ και είδαμε τα αποτελέσματα.
Η Ελληνική παροιμία είναι πολύ πιο ρατσιστική: "Κάνε δουλειά σου"
Αυτές οι λαϊκές παροιμίες δείχνουν ποιος είναι γεννημένος ρατσιστής και ποιος επίδοξος.
Οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι έκαναν ακόμη και έργο το μότο τους: "Ζήσε και άσε να πεθάνουν".

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ 11,000,000 ΛΑΟ,ΟΙ 440,000 ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΝΟΥΣ,ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ,ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΠΙΝΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ. ΔΙΑΠΣΤΩΝΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΥIΟΘΕΤΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΦΟΣ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ,ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΛΥΚΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΙΔΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΣΙΔΙ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΣΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΣΣΙΔΗΔΕΣ.Το αν η φατσα του κασσιδη ειναι αραβικη που ειναι προφανως και εμφανως,δεν μας πειραζει .Σε τελευταια αναλυση ,αν ηταν ξανθος ΠΡΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.Αυτο που μας αφορα και μασ κοφτει ΕΙΝΑΙ ΝΑ ,ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ αλλο χρωμα ,αλλη θρησκεια ,οσοι ειναι διαφορετικοι απο εμας,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.Αν αυτη η χωρα δεν σεβεται τιποτα δεν φταινε οι αλλοι.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ,ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.Ο Ιαπωνας βγαζει πρωτος τα παπουτσια στο σπιτι του ,οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να το κανεις και εσυ.ΜΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΗΣ ΑΝ ΤΙΛΗΨΗΣ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ.Μην ζηταμε απο τα παιδια μας, αρχες που δεν αποδεικνυουμε εμεις οι γονεις,με το παραδειγμα μας ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΜΑΘΑΝΕ ...ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?

    ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΑ ...τα αλλα γινονται,μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου