Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Να Προφυλάσσετε την Καρδιά Σας!» - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 3ης ΜΕΡΑΣ με 8.000 Παρόντες

Άγγιξαν τους 8.000 παρόντες, αυτοί που παρακολούθησαν το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής – τρίτη ημέρα - της επιτυχημένης Συνέλευσης Περιφερείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά
που διεξήχθη στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ με θέμα «Να Προφυλάσσετε την Καρδιά Σας».
Το πρόγραμμα εκτός της ελληνικής γλώσσας ακούστηκε σε μετάφραση ολόκληρο ή μέρος του, μεταξύ άλλων και στην ελληνική νοηματική, ρουμανική, κινεζική και παντζάμπι. Οι παρόντες δε, πανελλαδικά στις πόλεις που ταυτόχρονα παρουσιάσθηκε αυτό το τριήμερο 29/6-1/7/2012 το ίδιο πρόγραμμα, ξεπέρασαν τους 13700, ενώ το Σάββατο 156 νέα μέλη, πανελλαδικά63 στο ΟΑΚΑ – χειροτονήθηκαν μέσω του Χριστιανικού Βαφτίσματος.
Σε αυτήν την Χριστιανική εκδήλωση ακούστηκαν διάφορες Γραφικές αναφορές που σχετίζονται με την συμβολική καρδιά. Οι παρόντες διέκριναν πώς η προστασία της συμβολικής καρδιάς μπορεί να τους βοηθήσει να παίρνουν σοφές αποφάσεις ώστε, να βελτιώσουν την οικογενειακή τους ζωή, να ενισχύσουν την προσωπική τους σχέση με τον Θεό και να βρουν αληθινή ευτυχία.
Το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε με τη δημόσια ομιλία «Τα Παλιά Δεν θα Έρχονται στη Μνήμη Ούτε στην Καρδιά», όπου υπολογίζεται πως ξεπέρασαν τους χίλιους αυτοί που ήρθαν ως επισκέπτες παρατηρητές. Το απόγευμα, παρουσιάστηκε μια ζωντανή θεατρική παράσταση στην οποία τέσσερα νεαρά άτομα ήρθαν αντιμέτωπα με το ερώτημα «Τι Είναι Αληθινή Αγάπη;» Η συνέλευση ολοκληρώθηκε δυναμικά με την ομιλία «Μην Αφήσετε Ποτέ την Καρδιά σας να Τρομοκρατηθεί!»
Ένα δώρο για τα παιδιά - DVD,
"Να ακούτε, να Υπακούτε και θα ευλογείστε"
Η χαρά και η συγκίνηση στα πρόσωπα όλων ήταν έκδηλη στο τέλος του προγράμματος καθώς επίσης οι παρόντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν νέες εκδόσεις σε έντυπη αλλά και ηλεκτρονική μορφή.

Τόσο οι παράγοντες του σταδίου, όσο και οι αρμόδιες κρατικές αρχές που υποστήριξαν με τις υπηρεσίες τους την εκδήλωση εξέφραζαν την έκπληξη και την ικανοποίησή τους για το εύτακτο και ευχάριστο περιβάλλον που επικρατούσε σε ένα τόσο μεγάλο γεμάτο ακροατήριο γεμάτο χαρούμενα και ευτυχισμένα πρόσωπα!

Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο – Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ – και την τρέχουσα εβδομάδα από την Παρασκευή 6/7 ως και την Κυριακή 8/7 αρχίζοντας στις 9:20 π.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από εθελοντικές συνεισφορές.
Γραφείο ενημέρωσης Χ.Μ.Ι.Ε.
Σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας στο Ο.Α.Κ.Α. 210 6830654

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου