Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Maserati GranTurismo Folgore

 Το καινούργιο μοντέλο της Maserati έχει ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό του και η παρουσίασή του θα μπορούσε να γίνει και νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο.Η Maserati, δημοσίευσε εικόνες από το καινούργιο μοντέλο της στο οποίο μπορούμε να δούμε το αμάξωμά του χωρίς καμουφλάζ, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν φροντίσει να κρύψουν κάποιες λεπτομέρειες του. Επίσης, το εσωτερικό τού 2+2 θέσεων αμιγώς ηλεκτροκίνητου Gran Turismo είναι ιδιαίτερο όπως ορθά θα περίμενε κανείς.

Το λογότυπο της ονομασίας του αυτοκινήτου «GranTurismo», υπάρχει ενσωματωμένο σε κάποιο μέρος αυτού, πιθανόν εμπρός από τον συνοδηγό.



Παράλληλα τραβήχτηκε και ένα βίντεο που κινηματογραφήθηκε στην Καλιφόρνια με την κυρία Maria Conti, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Maserati και τον κ. Klaus Busse, επικεφαλής Σχεδιασμού αυτής, να υποδέχονται τον Sebastian Maniscalco, γνωστό Αμερικανό κωμικό ηθοποιό, με σκοπό να του προσφέρουν την ευκαιρία να δει από κοντά το αυτοκίνητο και να βιώσει την εμπειρία και τις επιδόσεις ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου GT οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου