Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έπιασαν... πάτο στην βασιλική ιστοσελίδα

 Πιο κάτω δεν έχει για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κάθε λόγο να ανησυχεί καθώς υποβιβάστηκε στον πάτο της επίσημης βασιλικής ιστοσελίδας αυτή την εβδομάδα - και βρίσκεται μόνο μια… ανάσα πάνω από τον πρίγκιπα Άντριου.Προηγουμένως, το ζευγάρι βρισκόταν περίπου στη μέση της σελίδας των βασιλικών προφίλ, κάτω από τους ανώτερους βασιλείς και πάνω από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας.
Λίγες μέρες όμως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν πλέον μετακινηθεί προς τα κάτω, κάτω από την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και τον δούκα και τη δούκισσα του Γκλόστερ. Η σελίδα ενημερώθηκε μετά τον θάνατο της βασίλισσας - και η Μέγκαν και ο Χάρι έπεσαν στον πάτο της ιεραρχίας.

Το πριν






Το μετά






Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη «Sun»: «Ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να ανησυχούν ότι σιγά σιγά απομακρύνονται από τη βασιλική εικόνα. Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να διστάζει για το αν θα χορηγήσει τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Και το γεγονός ότι έχουν "υποβιβαστεί" στην ιστοσελίδα του Παλατιού είναι μια ακόμη ένδειξη ότι δεν θεωρούνται ως εργαζόμενοι βασιλείς».



Ο Χάρι και η Μέγκαν, των οποίων τα παιδιά Άρτσι, τριών ετών, και Λίλιμπετ, ενός έτους, θα μπορούσαν να λάβουν τους τίτλους πρίγκιπα και πριγκίπισσας από τον Κάρολο.

Αλλά η βασίλισσα ξεκαθάρισε τότε ότι «αποχωρώντας από το έργο της βασιλικής οικογένειας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να έχουν ευθύνες και βασιλικά καθήκοντα».

Ο Dampier πιστεύει ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πιθανό να «αισθάνονται το ίδιο».

«Ο βασιλιάς θέλει να κάνει σαφές ότι δεν είναι εργαζόμενοι βασιλείς και δεν μπορούν να παριστάνουν τους ημιεπίσημους βασιλείς. Έχουν υποβιβαστεί στον πάτο της ιστοσελίδας του Παλατιού με τον πρίγκιπα Άντριου και προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να ανέβουν».

Είναι κατανοητό ότι οι πρόσφατες αλλαγές στη βασιλική ιστοσελίδα έγιναν για να δείξουν τον ρόλο που διαδραματίζουν τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Το γεγονός είναι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τη βασιλική οικογένεια δείχνει ότι δεν περιμένεις τίποτα από αυτούς», υποστηρίζουν πηγές κοντά στο παλάτι.

Ο βασιλιάς λέγεται ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει τίτλους στα εγγόνια του Άρτσι και Λίλιμπετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου