Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μακένζι Σκοτ: Η πρώην του Τζεφ Μπέζος πήρε διαζύγιο και από τον δεύτερο σύζυγό της

Μακένζι Σκοτ είναι μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη και πολύ γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο. Φαίνεται όμως πως ο γάμος δεν της ταιριάζει καθόλου καθώς η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και από τον δεύτερο σύζυγό της.

Η Σκοτ, η οποία συγκέντρωσε την περιουσία της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος που έληξε το 2019, κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας Κινγκ της Ουάσινγκτον. Η ίδια και ο δεύτερος σύζυγός της, ο πρώην καθηγητής φυσικών επιστημών Νταν Τζούετ, παντρεύτηκαν μόλις το 2021. Στο διαζύγιό τους δεν υπάρχουν διαφωνίες για το μοίρασμα της περιουσίας, αφού αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί με προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Ζητάμε από το δικαστήριο να διαλύσει αυτόν τον γάμο», αναφέρεται στην αίτηση διαζυγίου σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».









Ο Τζούετ, ο οποίος δίδασκε στο διάσημο σχολείο όπου φοιτούσαν τα παιδιά της Σκοτ και του Μπέζος, είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά τον γάμο τους πέρυσι.

«Σε μια ευτυχή σύμπτωση, είμαι παντρεμένος με έναν από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενικούς ανθρώπους που γνωρίζω», είχε γράψει στο μήνυμά του στα social media.



Η Σκοτ έφυγε από τον γάμο της με τον Μπέζος παίρνοντας μαζί της δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια και έχει δεσμευτεί να δώσει πολλά από αυτά σε φιλανθρωπίες.

Μετά το διαζύγιό της με τον Μπέζος, έχει δώσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων δωρεών στην Planned Parenthood, στο Habitat for Humanity και σε οργανώσεις για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Αυτός ο ρυθμός δωρεών ήταν πρωτοφανής και η Σκοτ ανήκει στην κορυφή της λίστας με τους πιο γενναιόδωρους φιλάνθρωπους στον κόσμο. Η Σκοτ υπήρξε η πρώτη σύζυγος του ιδρυτή της Amazon με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 25 χρόνια.

Φωτογραφία: Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου