Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

O Τζακ ο Αντεροβγάλτης στους δρόμους του Λονδίνου;

Μέσα σε 16 ημέρες 14 άτομα έχουν γίνει θύματα δολοφονικής επίθεσης στη βρετανική
πρωτεύουσα– Τελευταίο θύμα ένας 20χρονος που δέχθηκε έξι μαχαιριές
Έξι μαχαιριές δέχτηκε ένας 20χρονος προτού ξεψυχήσει στους δρόμους του Λονδίνου με τις αρχές να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το 14ο θύμα δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε 16 ημέρες.

Την ώρα που η κυβέρνηση και η αστυνομία προσπαθούν να ελέγξουν την έκρηξη βίας στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγάλουν ακόμη και το στρατό στους δρόμους, ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, σηκώνει τα χέρια ψηλά.
«Ότι μπορούσα να κάνω το έκανα», υποστηρίζει ο Καν στους δημοσιογράφους.

«Βοήθεια!!!Με κυνηγάνε!!!», φώναζε ο άτυχος άνδρας προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, όπως υποστηρίζει γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Ο νεαρός άνδρας που δέχθηκε έξι μαχαιριές ονομάζεται Κάρλος Ροντρίγκες . Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Dail Mail», του επιτέθηκαν τρεις άνδρες ενώ βρισκόταν σε σπίτι και τον μαχαίρωσαν έξι φορές. Μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, ο 20χρονος έτρεχε ξυπόλυτος στο δρόμο για να γλυτώσει καλώντας σε βοήθεια.

Η κυβέρνηση της Μέι δέχεται βροχή σχολίων για την αποτυχία της να αντιμετωπίσει το κύμα βίαιης εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας, μέσα σε πέντε χρόνια, οι δολοφονίες εφήβων με μαχαίρι στους δρόμους του Λονδίνου έχουν διπλασιαστεί.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τρία παιδιά την ημέρα , κατά μέσο όρο, που έχουν πέσει θύματα εγκληματικής πράξης με μαχαίρι, όπως προκύπτει από στοιχεία της βρετανικής αστυνομίας.



Τα επίπεδα εγκληματικότητας με θύματα εφήβους είναι τα υψηλότερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου