Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

«Κυρία μου φέρτε πίσω ΤΩΡΑ, πλήρη και νόμιμα παραστατικά στον δήμο …», για τα χρήματα που επιχορηγηθήκατε, βροντοφώναξε ο Συμπαραστάτης στην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος (σύμφωνα με πληροφορίες από αναγνώστη)
Επιτέλους κάποιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους, σύμφωνα με τον νόμο.
Αναρτήθηκε σε μορφή ρεπορτάζ κάτω από την ανάρτησή μας «ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ», το παρακάτω σχόλιο – είδηση και επειδή φαίνεται μνημονεύει πρόσωπα και πράγματα και προπαντός επειδή άπτεται της γνωστής υπόθεσης διαχείρισης δημόσιας επιχορήγησης που έλαβε η Ομοσπονδία από τον Δήμο Σ-Α, το αναρτούμε, προς ενημέρωση, αφού φέρεται να αφορά επεισόδιο που έγινε δημόσια εντός του Δημαρχείου Σπάτων – Αρτέμιδος, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, αρμόδιο ή εμπλεκόμενο να απαντήσει, να διαψεύσει ή να στηρίξει το δημοσίου συμφέροντος τελικά, θέμα που ως φαίνεται κάποιοι συγκαλύπτουν, ενώ ο Συμπαραστάτης ζητά τα νόμιμα, δεχόμενος γι’ αυτό απειλές, αμφισβήτηση αρμοδιότητας (τελικά κάποιοι θα τον ήθελαν στα μέτρα τους και μαριονέτα, αλλά δεν τους βγήκε)

Επί του θέματος και προς ενημέρωση των πολιτών έχουμε αναρτήσει ήδη (και ουδείς τα έχει αμφισβητήσει) σημαντικά διαφωτιστικά δημόσια έγγραφα, διόλου κολακευτικά για την επιχορηγηθείσα Ομοσπονδία, προερχόμενα από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου (ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ) , όσο και από τον Συμπαραστάτη, τον Εισαγγελέα, την Περιφέρεια Αττικής, κλπ (Επιβαλλόμενη Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη για την Ομοσπονδία), άπαντα των οποίων δεν φαίνεται να συνετίζουν την διοίκηση της Ομοσπονδίας και τους υποστηρικτές της.

Παραθέτουμε σήμερα και την αναφερθείσα ανωτέρω δημοσίευση «αγνώστου» στο blog μας και είμαστε ανοικτοί στον υπεύθυνο διάλογο, γιατί όχι και επίσημης απάντησης ή διόρθωσης που επιτέλους πρέπει να δώσει και η Δημοτική Αρχή.

Το σχόλιο που αναρτήθηκε στις 31.5.2018, έχει ως εξής :

[ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ έγινε σήμερα (31.5.2018) το μεσημέρι, στους διαδρόμους του 3ου ορόφου στο Δημαρχείο Σπάτων – Αρτέμιδος, όταν ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος (κ. Χ. Ποθουλάκης), «επέπληξε» δημόσια και με αυστηρό ύφος (όχι υβριστικά) την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος, λέγοντάς της ενώπιον υπαλλήλων της αρμόδιας Διεύθυνσης, «Κυρία μου, μην πιέζετε τους υπαλλήλους, αφήστε τα τεχνάσματα και φέρτε τώρα νόμιμα παραστατικά για τα χρήματα που έχετε επιχορηγηθεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό έπρεπε να είχατε κάνει, σύμφωνα με τον νόμο, από το τέλος του Φεβρουαρίου 2017, δεν το πράξατε ακόμα, έχετε εκκρεμότητα και παρόλα αυτά διαμαρτύρεστε». Η κυρία Πιτσιγαυδάκη αντέδρασε λέγοντας – απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους «δεν μιλάω μαζί του, είναι αναρμόδιος» και τότε ο Συμπαραστάτης συμπλήρωσε λέγοντας: «Στην υπόθεση έχει υπάρξει ¨κακοδιοίκηση¨ και γι’ αυτό είμαι αρμόδιος (προφανώς εννοούσε ότι ελέγχει κακοδιοίκηση στο δήμο, σε ότι αφορά την επιχορήγηση προς Ομοσπονδία), αυτό ελέγχω» και συνέχισε διευκρινίζοντας στην κα Πιτσιγαυδάκη : «μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, προφανώς ζητάτε από την υπηρεσία με αίτησή σας να παρανομήσει και να σας ¨απαντήσει ότι τα στοιχεία που της φέρατε για τη χορηγία που λάβατε από τον Δήμο είναι επαρκεί και ανταποκρίνονται στην υποχρέωση που είχατε ως Ομοσπονδία¨, όταν πίσω από τις αιτήσεις σας δεν υπάρχουν συνημμένα οικονομικά παραστατικά αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο κάποιες καταστάσεις και μάλιστα δηλώνετε πληρωμές εντός του 2017 για τις οποίες δεν έχετε έγκριση από τον «διατάκτη» (προφανώς εννοεί το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο, που έχει την ιδιότητα αυτή), άρα και μόνο από αυτό οι δαπάνες αυτές είναι «ανοίκειες» (αυτόν τον δημοσιονομικό όρο χρησιμοποίησε ο Συμπαραστάτης) και έπρεπε να σας είχαν καταλογισθεί κατά νόμο (εδώ ο Συμπαραστάτης προφανώς εννοεί παράλειψη του Δήμου) Αυτό είναι κακοδιοίκηση και γι’ αυτό είμαι εδώ» (είπε ο Συμπαραστάτης). Το παίζετε εισαγγελέας και τα έχετε βάλει με όλους τους συλλόγους, απάντησε η κα Πιτσιγαυδάκη, απευθυνόμενη στον Συμπαραστάτη και τότε εκείνος ανταπαντώντας είπε εις επήκοων όλων, «εισαγγελέας δεν είμαι, αλλά είμαι υποχρεωμένος μετά από όλα αυτά να απευθυνθώ και εγώ σ’ αυτόν για όλα αυτά, ως έχω υποχρέωση για την προστασία του δημοσίου και του κοινωνικού χρήματος. Όσο για τους συλλόγους (είπε) δεν επιρρίπτω σ’ αυτούς καμία ευθύνη, την ευθύνη έχετε συγκεκριμένα άτομα της Ομοσπονδίας, όπως εσείς και οι ταμίες της». Στη συνέχεια η κα Πιτσιγαυδάκη κατευθύνθηκε στο γραφείο του Δημάρχου που προφανώς, όπως συνηθίζει τελευταία, του ζήτησε στήριξη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον Συμπαραστάτη, για τον οποίο ζητά να ληφθούν μέτρα, αν και από αυτά που διαρρέουν εκ του περιβάλλοντος του Δημάρχου, αυτό λέει δεν γίνεται γιατί ο Συμπαραστάτης είναι ανεξάρτητη αρχή που ελέγχει κάθε κακοδιοίκηση στην οποία εμπλέκεται και ο Δήμος]

39 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ? ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΙΜΙΟΥ . ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ........περιμενω με στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.
      Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΣΜΟ ΝΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΡΗ.
      Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
      Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
      Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝΕ ΔΥΝΑΤΟΝ.
      ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΟΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
      ΕΠΕΣΤΡΦΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΤΟΝ ΑΣΧΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΠΕΞΕ Ο ΓΙΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΙΜΑΣ ΠΟΛΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α Ν Α Ρ Ω Τ Ι Ε Μ Α Ι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ Υ Π Ε Γ Ρ Α Ψ Ε ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ ΚΥΡΙΟΥΛΑ! ΣΑΝ ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΣΥΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ 15ΝΤΑΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΠΣΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΥΔΑΠ, κλπ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΙΟ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΑΕΙ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙΑ ΑΥΤΗΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΙΤΣΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΧΑΝΤΟΥΜΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Ευχαρίστως κ. κ. «ανώνυμοι» να σας ενημερώσω ότι από το τέλος του 2015 που ο Συμπαραστάτης αντιλήφθηκε το πρόβλημα κακοδιοίκησης στην έλλειψη απολογισμών εκ μέρους επιχορηγηθέντων φορέων από το παρελθόν, προέβη σταδιακά στις συγκεκριμένες διαδικασίες διαμεσολάβησης (δεδομένου ότι ο ίδιος δεν έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες), απευθυνόμενος στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και στην Εποπτεύουσα Αρχή για τους συλλόγους και σωματεία, συγκεντρώνοντας ως όφειλε το απαραίτητο υλικό. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την προβλεπόμενη διαμεσολάβηση – διερεύνηση για όλους σε επίπεδο υπηρεσιών του Δήμου και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ειδική Υπηρεσία Εκτάκτων και Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν και σχετικών προς τούτο οδηγιών που ο ΣτΔΕ έλαβε από αρμόδια Ειδική Επιθεωρήτρια στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Η εν λόγω υπηρεσία έχει συνεργασθεί όπως και στο παρελθόν με τον Συμπαραστάτη για θέματα του Δήμου, κατόπιν εντολής αρμόδιου εισαγγελέα, πράγμα που αναμένεται θα γίνει και στην περίπτωση αυτή. Οι φορείς που εμπλέκονται σε τέτοια εκκρεμότητα είναι λιγότεροι των δακτύλων ενός χεριού, όμως δημόσια αντίδραση στον έλεγχο προέβαλε και προβάλλει μόνο η εν λόγω Ομοσπονδία Συλλόγων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, η οποία έχει λάβει 3.000 ευρώ το 2014 από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ και 5.000 ευρώ το 2016 από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος. Σημειωτέον ότι ο Συμπαραστάτης (ένεκα και των επί του θέματος υπαρχουσών εκκρεμοτήτων άλλων φορέων) είχε από τον Αύγουστο 2016 επισημάνει στην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας την ανάγκη τήρησης και ολοκλήρωσης της διαχειριστικής και απολογιστικής διαδικασίας της, εντός 6 μηνών από τότε, παρότρυνση η οποία προφανώς δεν εισακούσθηκε.
    Αυτά μπορεί να σας πληροφορήσει ο Συμπαραστάτης σε ότι τον αφορά και δεδομένου ότι οι έλεγχοι γίνονται από διαπιστευμένα όργανα, με ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, σύμφωνα με τους ελεγκτικούς κανόνες και κατά νόμο.
    Παράλληλα με τον μεγάλο φόρτο εργασίας του Συμπαραστάτη από τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών με τον δήμο και άλλες υπηρεσίες, διερευνώνται και τα διοικητικά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Σ-Α και τους φορείς της Επ. Διαβούλευσης, βάσει των στοιχείων που μας παρέχει η αρμόδια ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, οπότε με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ο Συμπαραστάτης οφείλει και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του στο Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος.
    Τα ζητήματα ΚΕΛ, αεροδρόμιο, κλπ, έχουν ως γνωστό απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τον Συμπαραστάτη, ο οποίος τα έχει φθάσει σε υψηλό βαθμό προώθησης (ποινική δικαιοσύνη και για πρώτη φορά σε διαπιστευμένο έλεγχο, αντίστοιχα), όμως αυτά δεν αφορούν ζητήματα διαχείρισης και επιχορηγήσεων και όπως όλοι οι χιλιάδες δημότες που έχουν ενδιαφέρον προσέρχονται στο γραφείο του Συμπαραστάτη. Έτσι κι εσείς επώνυμα, μπορείτε να λάβετε ελεύθερα τη σχετική με αυτά ενημέρωση, συμπληρωματικά με τις δημοσιεύσεις που ο ίδιος (ο ΣτΔΕ) έχει κάνει.
    Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και όπως πάντα ο Συμπαραστάτης (ως ανεξάρτητη Αρχή, που δεν ανήκει στη διοικητική ιεραρχία του Δήμου) σας περιμένει στο γραφείο του ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού για άμεση ενημέρωση, διαβούλευση και συνεργασία.
    Με τιμή
    Χ.Ποθουλάκης
    2.6.2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ! ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ,ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΙ ΕΣΥ Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΘΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ! ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΠΙΤΣΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (Ε. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!!!). ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΕΝΩ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣτΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΒΑΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΨΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗ Η ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΑΝΟΥΣΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ...ΔΕΝ! ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΛ-ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΩΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ!ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

      Διαγραφή
  4. Έ, τι είναι αυτά. Βρε παίδες, τι λέει ο Συμπαραστάτης ; Η σπουδαία αγωνίστρια Ομοσπονδία συλλόγων πήρε λέει 3.000 ευρώ από την ΕΥΔΑΠ το 2014 ; Συμπαραστάτη ξέρεις τι λες, ξέρεις τι σημαίνει αυτό ; Δηλαδή μας έπαιζε τον παπά οτι δήθεν αγωνιζόταν κατά της ΕΥΔΑΠ που θέλει να φτιάξει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και από πίσω ελάμβανε παχυλές επιχορηγήσεις !!!!!!! Συμπαραστάτη είναι σοβαρά πράγματα αυτά, γιατί δεν μας τα είπες τόσο καιρό ή τα είπες και δεν πήραμε χαμπάρι ή μήπως δεν είναι αλήθεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε....Ερώτηση συγκεκριμένη. Πόσοι και ποιοι σύλλογοι πήραν επιδότηση από τον Δήμο και την ΕΥΔΑΠ και αν έκαναν τις δέουσες ενέργειες.. διαύγεια απολογισμός κτλ...ΆΣΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΆΣΤΑ.Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ? ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΝΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΥΠΑΔ.
      ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ?
      ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΕ/
      Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ.

      Διαγραφή
  6. Βρε του απάντησε ο Ποθουλάκης εγγράφως και ενυπογράφως (λιγότεροι από 5 του λέει είναι οι παραβάτες και τους έστειλε σε ειδικό έλεγχο) προφανώς γιατί δεν είναι νόμιμοι, και η μόνη που αντιδρά δημόσια στον έλεγχο αν και δεν παρέδωσε πλήρη και νόμιμα παραστατικά είναι η "καλομαθημένη" Ομοσπονδία, που πήρε και τα 3.000 ευρώ από την ΕΥΔΑΠ για να "αγωνίζεται" δήθεν για το ΚΕΛ. Βρε σας απάντησε ο Συμπαραστάτης και δεν το περιμένατε τόσο άδειασμα και επιτίθεστε τώρα για να θολώσετε τα νερά ....γιατί νομίζετε οτι εμείς δεν διαβάζουμε. Λίγοι λοιπόν οι παραβάτες, μεταξύ αυτών και η πολλά υποσχόμενη σωτήρας μας Ομοσπονδία και ο φάκελος στον ειδικό - έκτακτο έλεγχο, άρα και στον εισαγγελέα να υποθέσουμε. Παίδες μην προκαλείτε άλλο, επιβαρύνετε τη θέση .... φίλων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΆ ΛΌΓΙΑ. Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ .ΠΌΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΉΡΑΝ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΧΟΡΗΓΊΑ ΚΑΙ ΑΝ ΈΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΊΝΑΙ ΛΌΓΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΙΣΕ ΚΟΙΝΌΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΟΧΙ? ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΠΕΙΣΗΜΑ.
      ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΘΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΠΙΤΣΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΣ?
      ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΕΙ

      Διαγραφή
    3. Σαν τον ΦΟΙΝΙΚΑ ας πούμε??????

      Διαγραφή
  8. Έλα ρε πονηρέ. Αφού σου απάντησε πόσοι είναι και δεν σου άρεσε το λιγότεροι από 5, ρωτάς τώρα ως ανώνυμος και δειλός που είσαι να σου πει και ποιοι είναι. Λες και είναι τόσο άσχετος και να μην ξέρει από προσωπικά δεδομένα. Γράψε του λοιπόν μια αίτηση με το αίτημά σου αυτό και υπέβαλέ την στο πρωτόκολλο και αν έχεις προσωπικό, άμεσο και ενεστώς έννομο συμφέρον, θα λάβεις απάντηση, έτσι κι αλλιώς, δειλέ ανωνυμάκο. Μη μπερδεύεσαι με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης του απολογισμού της Ομοσπονδίας, στην περίπτωση αυτή η ίδια η Ομοσπονδία δημοσίευσε την υπόθεσή της τηρώντας μια επιθετική στάση με ανακοινώσεις προφανώς για να ξεφύγει από την ουσία. Λάθος όμως τακτική, γιατί ο ελεγχόμενος έχει το απεριόριστο δικαίωμα της σιωπής, πριν την τελική ετυμηγορία. Τα λέω αυτά ως νομικός, και θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας δρουν ωσάν να μην έχουν νομική κάλυψη. Λάθος τους. Μεγάλο λάθος αν κάνουν του κεφαλιού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έ, κακόμοιροι ελεγχόμενοι της Ομοσπονδίας κλπ, επικαλείστε την ανάρτηση αριθμών με δαπάνες στη διαύγεια και δεν ξέρετε οτι από εκεί με διασταύρωση στοιχείων σας έχουν "τσιμπίσει" και κατέγραψαν τις παρατυπίες σας. Για διαβάσατε καλά τι είπε ο Συμπαραστάτης στην κυρία της Ομοσπονδίας για κάτι "ανοίκειες" πληρωμές και ρωτήστε έναν ειδικό να σας πει τι κρύβει αυτή η λέξη ; Της είπε λοιπόν στο δημαρχείο προχθές : (οι δαπάνες αυτές είναι «ανοίκειες» …….. και έπρεπε να σας είχαν καταλογισθεί κατά νόμο -εδώ ο Συμπαραστάτης προφανώς εννοεί παράλειψη του Δήμου- Αυτό είναι κακοδιοίκηση και γι’ αυτό είμαι εδώ» - είπε ο Συμπαραστάτης). Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ-ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ .ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΠΙΤΣΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (Ε. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !!!!). ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΕΝΩ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣτΔΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΒΑΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΨΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  11. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΤΕ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΠΆΝΤΑ. ΑΛΛΟΙΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΤΌΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΠΉΡΑΝ ΧΟΓΗΓΙΕΣ ΑΠΌ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΉΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΙ ΌΧΙ ΆΛΛΟΙ ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΌΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΟΠΌΤΕ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΌΠΩΣ ΚΆΝΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ. ΑΠΛΆ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ Ή Η ΙΔΙΑ Η ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ
    ΠΗΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΉΡΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 5 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΑΣ
    ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣτΔΕ

    1) «Πρόσφατα ολοκλήρωσε την προβλεπόμενη διαμεσολάβηση – διερεύνηση για όλους σε επίπεδο υπηρεσιών του Δήμου και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ειδική Υπηρεσία Εκτάκτων και Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν και σχετικών προς τούτο οδηγιών που ο ΣτΔΕ έλαβε από αρμόδια Ειδική Επιθεωρήτρια στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης»

    2) «Οι φορείς που εμπλέκονται σε τέτοια εκκρεμότητα είναι λιγότεροι των δακτύλων ενός χεριού, όμως δημόσια αντίδραση στον έλεγχο προέβαλε και προβάλλει μόνο η εν λόγω Ομοσπονδία Συλλόγων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, η οποία έχει λάβει 3.000 ευρώ το 2014 από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ και 5.000 ευρώ το 2016 από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος».

    ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ), ΒΡΕ ΤΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΆΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Έ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΒΡΕ, ΠΑΙΔΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ "ΧΑΛΑΣΕ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. Ε' ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ, ΕΜ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ Η ΚΥΡΙΑ. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ!ΙΑΒΕΡΗΣ!ΣΟΥΣΛΩΦ!ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ Ο ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ ΧΡΟΝΟΣ!ΕΧΑΖΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ!ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

      Διαγραφή
  14. Τα 3-5-2500 της Ομοσπονδιας απατης. ειναι το προσχημα για να πεσουν οι φυλακες.
    η Ομοσπονδια ειναι μαιμου απο την επνεξαρξη της με την Ραυτοπουλου πρωτο καντρο στο σκαμνι, η Πιτσι θα παει μονο για ληστεια.
    Ακουστε το στο ΒΙΝΤΕΟ του τοπικου Τοτε που την εδωσε Ο σοβλτζης πακιστανος την ΣΑΡΡΗ να ομολογει με το νι και το σιγμα ποσο παρανομα στηθηκε η παραγκα.
    Τοτε ο Πακιστανος εβλεπε την παρανομια , μετα η ομορφια της Πιτσι τον τυφλωσε πολλα τα λεφτα για τον Πακιστανο μαιντανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΊ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΟΛΕΜΆΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ ΤΟΥ Δ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΕΞΆΛΛΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΚΑΙ ΑΠΈΤΥΧΕ ΠΤΑΓΩΔΩΣ. ΌΜΩΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΆΩ ΣΥΝΕΧΏΣ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ. ΏΣΤΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕΙ, ΟΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΠΑΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 'Η ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
      ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙς ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΙΣΩ Η ΑΘΛΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    5. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΑΙ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

      Διαγραφή
    6. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ,ΣΤΗΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ -ΝΑΙ- ΣΤΟ ΚΕΛ...ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ,ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ,ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ!ΝΑΙ,ΝΑΙ ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ...ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  15. ΕΓΩ ΣΥΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΠΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ 15ΝΤΑΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΑ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΠΣΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΥΔΑΠ, κλπ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΙΟ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΑΕΙ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΙΑ ΑΥΤΗΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά μα όλα αυτά η κυρία αυτή δεν πρέπει καν να κυκλοφοράει στην πιάτσα. Σαν δεν ντρέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

      Διαγραφή
  18. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΡΕΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΧΙ ΚΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΛΙΨΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΓΚΟΥΒΑ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝ ΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
    Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΡΈΜΒΕΙ- ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΝΤΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου