Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Επιβαλλόμενη Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη για την Ομοσπονδία

Επ’ αφορμή των συνεχιζόμενων διαμαρτυριών της διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος
είναι υποχρεωμένος να σας ενημερώσει ότι τόσο η αρμόδια επί της υπόθεσης Διοικητική Αρχή – Εποπτεύουσα Αρχή, όσο και ο Δήμος Σ-Α έχουν έως σήμερα πλήρως ανταποκριθεί στα διαμεσολαβητικά αιτήματα του ΣτΔΕ, συνδράμοντάς τον στο έργο του όπως επιβάλλεται και όπως αυτός έχει ζητήσει στην εξεταζόμενη υπόθεση.

Μόνη εξαίρεση στην συμμόρφωση με παροχή των αναζητηθέντων στοιχείων και απόψεων παραμένει η εν λόγω Ομοσπονδία, που για τους δικούς της προφανώς λόγους. Αρνείται να ανταποκριθεί, φθάνοντας στο σημείο να εγκαλεί ακόμα και την κατά νόμο ελέγχουσα – Εποπτεύουσα Αρχή, όπως αυτό προκύπτει από αναφορά της που κατατέθηκε με αριθ. πρωτ: 53366/15.3.2018 σ’ αυτήν, γεγονός για το οποίο η εν λόγω Αρχή ενημέρωσε στις 20.03.2018 τον ΣτΔΕ, παρέχοντάς του παράλληλα διαβεβαίωση για περαιτέρω συνεργασία επί του θέματος, εφόσον του χρειασθεί.

Συνημμένα σας υποβάλλουμε τα σχετικά επί του θέματος έγγραφα του ΣτΔΕ τονίζοντάς σας, άλλωστε, ότι επί του παρόντος αυτός δεν έχει πάρει καμία θέση επί του περιεχομένου της υπόθεσης, μένοντας στη φάση αυτή μόνο στην διαμεσολαβητική αναζήτηση στοιχείων και απόψεων από τις εμπλεκόμενες πλευρές, εκ των οποίων μόνο η Ομοσπονδία δεν έχει ανταποκριθεί και δείχνει να αρνείται συμμόρφωση.

12 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ?
    ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΟΛΑ ΣΕ -ΑΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΛΟΓΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΣΠΑΤΟΛΟΥΤΣΑΣ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΗΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ. Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΟΥΛΑ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ "ΠΑΠΑΡΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ, ΔΗΛ. ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΛΑΝΤΗ + ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ + ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ, ΕΠΕΙΧΕΙΡΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟ.."ΛΑΜΟΓΙΟ". ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΛΥΠΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΑΠ' ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΘ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ)
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ)
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΙς ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ)
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ)
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΑΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ - ΤΟ ΖΗΤΟΛΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΌΚΚΑΛΟ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι συμπολίτες,
      Όσο στην Ομοσπονδία κυριαρχεί το τρίδυμο της διαπλοκής, της προσωποκεντρικής διοίκησης, αλλά και της ανικανότητος, η Ομοσπονδία όχι μόνον δεν έχει μέλλον, αλλά θα διασείρεται συνεχώς καθότι οι διοικούντες αυτήν αδιαφορούν για τις όποιες συνέπειες των πράξεών τους.
      Ίσως αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει η "κόπρος'
      και να διαφανεί ποιοι Σύλλογοι πραγματικά διαφωνούν με τις "κυρίες".
      Όσο οι Σύλλογοι τις υποστηρίζουν παραμένοντας στην Ομοσπονδία (οι κυρίες αυτές εάν είχαν λίγη ευαισθησία και αξιοπρέπεια θα έπρεπε να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους ή να τις υποχρεώσουν σε αυτές μέχρι τουλάχιστον να διαλευκανθεί η υπόθεση), οι κυρίες δεν πρόκειται να δώσουν στοιχεία, εκτός και υπάρξει Εισαγγελική εντολή.
      Ελπίζω και προσδοκώ σε ααυτήν

      Διαγραφή
  7. Είναι αυτό που λέμε «η άγνοια σκοτώνει».
    Από την εμπειρία μου ως συνταξιούχος του Διοικητικού στο Δημόσιο (ΠΕ/Α), με 35 χρόνια υπηρεσία, διαβάζοντας τα συνημμένα έγγραφα και τις διαδικασίες, φαίνεται ότι ενδεχομένως οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των συλλόγων της Αρτέμιδος, δεν έχουν κατανοήσει τι τους περιμένει ή ακριβέστερα πόσα δυσάρεστα ενδεχομένως θα τους συμβούν από εδώ και πέρα, με βάση την αρνητική συμπεριφορά τους σε ουσιώδους τύπου διαδικασίες, όπως είναι η άρνηση παροχής στοιχείων και απαντήσεων.
    ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ – ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ (ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΥ) Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.
    Τα έγγραφα του Συνηγόρου του δημότη που διάβασα είναι συντριπτικά (για παράδειγμα τα 6168/9.3.2018 και 4996/23.2.2018, αμφότερα των οποίων πάνε – ως αναφέρουν – κοινοποιούνται και στον εισαγγελέα της υπόθεσης)
    Επίσης στο έγγραφο του Συνηγόρου του δημότη 7430/20.3.2018 (σελ. 2) διαβάζω (αν κατάλαβα καλά και μάλλον δεν πέφτω έξω), για έγγραφη αντίδραση της Ομοσπονδίας (αριθ. 53366/15.3.2018 δικό της) προς την Περιφέρεια Αττικής (που είναι επικεφαλής υπηρεσία που ελέγχει τα σωματεία), όταν η ίδια όπως αναγράφεται παρέχει τα πάντα στον εν λόγω συνήγορο για να κάνει το έργο του.
    Επισημαίνω ακόμα ότι στην υπόθεση εμφανίζεται και γενικό εισαγγελικό έγγραφο (για δικογραφία Γ2017/2590), αλλά και ειδικό με ημερομηνία 2.3.2018 που συστήνει να δοθούν τα στοιχεία. Άρα οι κ.κ. εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων που την απαρτίζουν παραβλέπουν, προσβάλλουν και υποτιμούν ήδη την εισαγγελική Αρχή.
    Κατόπιν όλων αυτών τι θα συμβεί αν ο εν λόγω Συνήγορος – συμπαραστάτης, όπως τον λέει ο νόμος, προβεί – ως οφείλει – στην τελευταία πράξη ;
    - Ποια πράξη ;
    Μα πολύ απλά. ΠΡΩΤΟΝ να ζητήσει έλεγχο για όλους και για όλα από την αρμόδια προς τούτο υπηρεσία της Περιφέρειας και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, να επανέλθει αυτοπροσώπως στον αρμόδιο εισαγγελέα και να ζητήσει πλέον έκδοση «ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ»
    Αυτά υπολείπονται να πράξει ο εν λόγω σε συνέχεια των έως τώρα κατά νόμο διαπραχθέντων του, και δεδομένου ότι εκ της θέσεώς του δεν πρέπει να επηρεάζεται από οτιδήποτε άλλο εκτός από τον νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΚΑΛΥΠΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΕΧΩΣΕΣ Κ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΑ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ.
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΓΝΟΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ?
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΣΧΟΛΙΑ?

      Διαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ, ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ - ΜΑ ΟΛΩΝ - ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ - ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Ο ΕΛΕΓΧΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου