Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τρίκαλα: Άγνωστοι έκλεψαν ραντάρ της Τροχαίας

Έφτασαν στο σημείο να κλέψουν τα ραντάρ για την καταγραφή παραβάσεων –
Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν το ραντάρ





Ξεπέρασαν κάθε όριο οι λάτρεις της ταχύτητας και των... παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. στα Τρίκαλα, αφού έφτασαν στο σημείο να κλέψουν το… ραντάρ για την καταγραφή παραβάσεων που είχε τοποθετήσει η Τροχαία σε «ευαίσθητο» σημείο του οδικού δικτύου της πόλης!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η πρωτοφανής κλοπή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων στην Εισαγγελία Τρικάλων. Πριν από λίγα χρόνια, άγνωστοι είχαν… πυροβολήσει ένα παρόμοιο ραντάρ που ήταν τοποθετημένο στην εθνική οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας στο ύψος της Βασιλικής και το είχαν καταστρέψει.

*** Στην «καρδιά» της πόλης των Χανίων, στην κεντρική πλατεία Κολοκοτρώνη, χτύπησαν άγνωστοι κυνηγοί μετάλλων που δεν δίστασαν να δράσουν σε κοινή θέα και να ξηλώσουν όλες τις σιδερένιες πλάκες που σκεπάζουν τα φρεάτια με την καλωδίωση των στύλων φωτισμού! Μάλιστα, άρπαξαν ακόμη και τα μεταλλικά πορτάκια, τα καντήλια και τα εικονίσματα που υπήρχαν μέσα σε ένα εικονοστάσι στο πεζοδρόμιο της πλατείας! Η Ασφάλεια αναζητά πλάνα από τις γύρω κάμερες κλειστού κυκλώματος για να εντοπίσει τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου