Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

«Βασίλισσα» της παρανομίας μία 63χρονη στην Ερέτρια

Μετά από αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της, βρέθηκαν λαθραίος
καπνός και τσιγάρα μαζί με χασίς





«Βασίλισσα» της παρανομίας ήταν μια 63χρονη γυναίκα που κατοικεί σε περιοχή της Ερέτριας αφού, όπως αποδείχθηκε μετά την αιφνιδιαστικά έρευνα που έγινε στο σπίτι της από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διέθετε προς πώληση μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού και τσιγάρων, ενώ είχε και χασίς.

Η Ελληνίδα δράστιδα έκανε τις επαφές της με τους πελάτες της μέσω επτά κινητών που κατασχέθηκαν μαζί με ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν συνολικά τρία κιλά και 926 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 453 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, αλλά και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14,5 γραμμαρίων. Η 63χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄τμήματος ένας 44χρονος Πακιστανός, ότι ταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε για να διαθέσει προς πώληση 518 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 23 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 150 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου