Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

«Βούτηξε» αποσμητικά και σαμπουάν από σούπερ μάρκετ

Οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι κάτι έκρυβε και κάλεσαν
την Άμεση Δράση





Μανία με την σωματική του καθαριότητα φαίνεται πως είχε ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα, αλλά γέμισε τις τσέπες του με... αποσμητικά και σαμπουάν και προσπάθησε να περάσει από το ταμείο χωρίς να τα πληρώσει!

Ωστόσο, οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι κάτι έκρυβε και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, βρήκαν πάνω στον δράστη έξι μπουκάλια σαμπουάν και τέσσερα αποσμητικά συνολικής αξίας 40 ευρώ και τον συνέλαβαν. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης, ενώ ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα ένας 53χρονος, ο οποίος “βούτηξε” από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ διάφορα είδη τροφίμων και ποτών, τα μετέφερε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει. Το όχημα κατασχέθηκε, τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου