Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Συνελήφθη επίδοξος ραλίστας που προκαλούσε αστυνομικούς

sty_0009
Ο 45χρονος πέρασε σαν σίφουνας μπροστά από τους άνδρες της Τροχαίας που του έκαναν σήμα να σταματήσει, ενώ όταν επέστρεψε για να ρωτήσει αν αυτοί του έκαναν νόημα, ο ίδιος πάτησε και πάλι γκάζι και εξαφανίστηκε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς
Υπερβολική σιγουριά για τις ικανότητές του ως... ραλίστα, αλλά και αρκετό θράσος, φαίνεται πως διέθετε ένας 45χρονος κάτοικος Αγρινίου ο οποίος πέρασε σαν... σίφουνας μπροστά από τους άνδρες της Τροχαίας που του έκαναν σήμα να σταματήσει και λίγο αργότερα επέστρεψε για να τους προκαλέσει!




Όλα ξεκίνησαν όταν το ραντάρ της Τροχαίας που ήταν στημένο στο 80ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Στράτου, κατέγραψε το αυτοκίνητο να κινείται με 130 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 50! Όμως, ο οδηγός εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού. Πριν ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του, επέστρεψε στο μπλόκο και ρώτησε τους αστυνομικούς αν έκαναν σε εκείνον το σήμα.

Όταν του απάντησαν καταφατικά και ζήτησαν τα στοιχεία του, πάτησε και πάλι γκάζι με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κινηματογραφική καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας περνούσε με κόκκινο και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς! Με τη βοήθεια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε., ωστόσο, ο 45χρονος εγκλωβίστηκε στον κόμβο Αγίου Δημητρίου, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, διατάραξη συγκοινωνιών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με την οποία οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου