Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Βρούτσης: Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020

«Η Αχτσιόγλου αρνείται να απαντήσει στη Βουλή για τις περικοπές στις συντάξεις»
«Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020» διευκρίνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος επέκρινε την Έφη Αχτσιόγλου γιατί δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

«Δεν θα υπάρχει ούτε μια αύξηση σε συνταξιούχο, γιατί και οι αυξήσεις του 2019 θα εξανεμιστούν το 2020 λόγω του αφορολογήτου» εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε την υπουργό Εργασίας για αλαζονεία, καθώς η προθεσμία των 25 ημερών που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής εξέπνευσε, χωρίς η κ. Αχτσιόγλου να απαντήσει στην ερώτηση 46 βουλευτών της ΝΔ για τις περικοπές στις συντάξεις.

«Η υπουργός όφειλε να απαντήσει για να δοθούν τα στοιχεία, ποιές θα είναι οι περικοπές με τους επανυπολογισμούς… Είναι τρομακτική η αλαζονεία προς τους θεσμούς, τα 2,5 εκατ. συνταξιούχους, την αντιπολίτευση» τόνισε ο κ. Βρούτσης.

Πρόσθεσε ότι οι μειώσεις στις συντάξεις είναι νομοθετημένες, και ό,τι λένε τα κυβερνητικά στελέχη περί επαναδιαπραγμάτευσης των περικοπών είναι ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου