Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: L.A.P.D. ΣΠΑΤΩΝ

Πρώτη Δημοσίευση: 1.10.17
Κλοπή επιχείρησαν το Σάββατο το πρωί το κατάστημά μου στην Λ.Σπάτων. Ειδοποίησα την άμεση δράση και 8 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε επί τόπου, συνέλαβαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Σπάτων για ανάκριση και τα περαιτέρω.
Ο Αξιωματικός Ασφαλείας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.
Όταν του ζήτησα εξηγήσεις μου είπε ότι ήταν μια πολύ φορτωμένη ημέρα και δεν είχε προσωπικό για να χειριστεί και αυτή την υπόθεση.




Σύμφωνα με την κοινή λογική και τις συμβουλές των ειδικών πρέπει να τον καταγγείλω στον εισαγγελέα και να χάσει την δουλειά του. Εύκολα.

Ύστερα από πολύ σοβαρή σκέψη και στάθμισμα όλων των γεγονότων, μετά την πρώτη ένταση του συμβάντος, με ψυχραιμία ανέλυσα την επικρατούσα κατάσταση. Βγήκα από την θέση του θύματος συνειδητοποίησα με πικρία ότι ο άνθρωπος δεν έφταιγε.

Ο μοναδικός και ολοκληρωτικά υπεύθυνος είναι μόνο ο Δήμαρχος. Ο ίδιος άνθρωπος που διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδος. Με ισχυρισμούς του τύπου, "είναι φίλος μου ο Διοικητής...", μας είχε πει...

Σαν Δήμαρχος, έχασε την πρώτη μάχη του, να μείνει ενεργό το Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδος.

Αδιαφόρησε και δεν προσπάθησε να στελεχωθεί το Τ.Α. Σπάτων με 2πλάσια δύναμη, ώστε να μπορεί να είναι ασφαλής ο Δήμος. Το είχε υποσχεθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ότι θα είναι εγγυητής της άρτιας λειτουργίας και ασφάλειας του Δήμου μας. Ένας Δήμος με πολύ αυξημένη εγκληματικότητα όλων των μορφών και με το Αεροδρόμιο του Κράτους μέσα στα όριά του.

Φυσικά ένας άνθρωπος που μένει στο Πικέρμι δεν μπορεί να συμμεριστεί την ανασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος. Ο Δήμαρχος του Δήμου που κατοικεί σε αυτόν, έχει διασφαλίσει το αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους του Δήμου του.

Για τον λόγο αυτό σκέφτηκα, πως μπορώ να ζητάω ευθύνες από ένα Δημόσιο Υπάλληλο, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, που σήμερα είναι εδώ και αύριο μπορεί να είναι αλλού; Ο ίδιος ο Δήμαρχος κινείται ανεύθυνα και μακρυά από τα προβλήματα του Δήμου του!

Λόγω του χαρακτήρα μου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει κακό σε άνθρωπο, ενώ δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά.

Όμως έχω πλέον αρχίσει να βλέπω ότι τα πράγματα ξεφεύγουν. Και φοβάμαι την ώρα που θα αρχίσουμε εμείς οι απλοί πολίτες να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Και τότε δεν μας σώζει τίποτα.

11 σχόλια:

  1. ΡΕ κακομοιρη Μαρλαντη ολες οι συμμοριες σε εβαλαν πρωτο στοχο.Ο Μητσοπουθενας πηρε τηλεφωνο να μην κανουν τιποτα στο κλεφτρονι γιατι αυτος το εβαλε χοχοχοχ.ΡΕΕΕ ειναι ντελως μαλκς τον επιασε η ΔΙΑΣ κ ο αστυνομος ΜΠΕΚΑΣ του ΑΤ ΣΠΑΤΩΝ τον αφησε να φυγει κυΡιος?
    Αυτο βρωμαει Δ.Μαρκου κ αυτον δηθεν τον πηγανε στο τμημα αλλα κοιμηθηκε στο κρεβατι του στο σπιτι του.Δεν ξερω εγω τις καραμπινες τισ εχω φορτωμενες για αγριογουρουνο 800 κιλων την μια θα την αδειασω στον ληστη κ τις αλλες σε δημαρχους αντιδημαρχους οποιον βρω προχειρο γιατι φυλακη θα παω ετσι κ αλιως επειδη εριξα στον ληστη να βαρεσω κ τους ληστες με το στυλο να ξερω γιατι ειμαι φυλάκη κ να μην νοιωθω αδικημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την τον νοιάζει τον βρομοπουστ@ τον δ.μάρκου, αυτός ζει σε κανονικό δήμο με δήμαρχο κανονικό όχι σαν αυτόν τον άχρηστο τεμπέλη βρομοπουστ@ τον Μητσοαπατεωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρεμηστε ρε γαμιαδες!!!εντάξει φταιει ο βλακας...αλλά όχι και έτσι!!!Και εσύ βρε Μαρλαντη μη το χαλάς τόσο άσχημα!!!τα πας πολύ πολύ καλά....Μη το ευτελιζεις τόσο πολύ είπαμε είναι βλακας και μουροχαυλος αλλά όχι και σε ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ ..φταίει ο κάθε ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!!!ΓΙΑΤΊ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΕΡΊ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ !!!Ε !ΜΗ ΤΟΝ ΞΕΣΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΈΤΣΙ...ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΆΔΙΚΑ!!!!ΑΠΛΆ ΌΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΆΣ ΤΟΝ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΕΚΕΊ ΘΑ ΕΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΕΜΠΕΛΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ 2ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΑ,ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΤΩΜΑΐΝΗ.Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΜΜΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΚΕΙ Κ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.Ο.Κ. ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΑΤ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΤ ΣΠΑΤΩΝ.ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Κ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΑΤ ΣΠΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 7 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ 1000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΚΑΝΕ 3ΔΣ Κ ΠΕΡΑΣΕ 100-200 ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤ.ΣΠΑΤΩΝ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ?
      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΝΕΙ Κ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΡΩΕΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Μαρλαντή δημοσίευσε το συμβάν όπως κατεγράφη στο βιβλίο της αστυνομίας για την σε βάρος σου διάρρηξη, για να δούμε και την άλλη πλευρά κι αν πράγματι λυπήθηκες τον αστυνόμο !! Από την άλλη είσαι τόσο άσχετος που δεν ξέρεις ούτε τις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης στα θέματα αυτά. Έχει βρε άσχετε αρμοδιότητες ο Δήμος στα θέματα ασφάλειας ; Το κράτος που έφτιαξε το κόμμα σου (η ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι κατά της πραγματικής αποκέντρωσης, ούτε αυτό το γνωρίζεις άσχετε ;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤ ΣΠΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ Κ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Κ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?
      ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΠΑΘΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ? ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ Κ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.ΔΛΔ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
      ΡΕ ΛΑΓΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΜΕΝΕ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ 1960.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΧΘΥΑΛΑΕΥΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ. ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΦΑΛΑΓΓΙ Κ ΜΕΝΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΣΙΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΟΥΤΕ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ.

      Διαγραφή
    4. Καλά εσύ συνέχισε τον χαβά σου ο δήμαρχος και ο δήμαρχος και ο δήμαρχος και ο δήμαρχος, άκουσα τον Πατούλη να λέει οτι η κυβέρνηση θέλει να πάρει απο τους δήμους ακόμα και τα δημοτικά τέλη των πολιτών!
      Που να βρει ο δήμαρχος τόσα λεφτά να τα συντηρήσει όλα?

      Διαγραφή
  4. Βρεε ανόητε ο παπάς στο αυτί θα σου πει,αλλα εσύ πάλι δεν θα ακούς πια. Τον Πατουλη άκουσες? στην ιδια θεση με τον Μητσοαπαεωνα? Το γραφει εδώ επίσημα η εφημερίδα. Ο ΔΗΜΟΣ δεν έχει δικά του λεφτά,του τα δίνει για τις ανάγκες του η κεντρική Κυβέρνηση. Σκούπισε όλα τα ταμεία να μην έχουν οι ληστές δήμαρχοι σαν τον Δ.Μαρκου λεφτά να κλέβουν. Δηλαδή αυτά τα ψεμματα βροχή τα εκατομυρια που θα έδινε η Δουρου στον απατεώνα λόγια για ηλίθιους σαν εσένα.
    Αλλα ο Μητσοαπατεωνας κ η συμμορία του θα πάρουν τους μισθούς τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΟΛΑ τα λεφτά για τα έργα τα δίνει η κυβέρνηση οι ΔΗΜΟΙ είναι μονο ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΙ.
    Η επάνδρωση του ΑΤ ΣΠΑΤΩΝ είναι υποχρέωση του ΚΡΑΤΟΥΣ,αλλα πρέπει να έχεις κανονικό Δήμαρχο,για να το κάνει,οχι τον Μητσοτιποτα.
    Βλέπε εσύ ακόμα κόντρα κ τηλεόραση να μαθαίνεις τα νέα,οταν έχουν σαπίσει μια εβδομάδα.Ο Δήμαρχος είναι ένας κρατικός υπάλληλος,που μεσιλαβει,για τις ανάγκες των δημοτών,τα δημοτικά τέλη που εισπράττει δεν φτάνουν να πληρωθεί ο τεράστιος μισθός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πατούλης το έχει πει πολλές φορές αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό σε πολλά κανάλια, γιατί οι άλλοι δεν του απαντάνε οτι λέει μαλακίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πατουλης θελει να γινει Υπουργος πια κ κανει παιχνιδι μηπως εον λυπηθει ο Κυριακος. Η ΔΟΥΡΟΥ με τον ΦΙΛΛΙΠΟΥ τα δυο κοματοσκυλα εδωσαν ολα τα λεφτα της περιφερειας στον Βαρουφακη τοτε κ δεν εχουν ουτε σεντς για μια καταστροφη οπως στον Σαρωνικο κ τις Πυρκαγιες. Ο καθενας απο την θεση του κανει τα παντα ο αρχηγος του κομματος που ανηκει να τον κανει υπουργο. Τον Δ.Μαρκου δεν τον θελουν ουτε για θυρωρο οι υποδιαστολες κομματα του 0,4%,οι δικες ερχονται,αυτος δεν περνα ουτε εξω απο την βουλη,οποτε θα φαει τις καμπανες του κ εχει τυρελαθει τελειως,μαζευει ολα τα λεφτα απο παντου να εχει να πληρωνει.
      Πηγαινε εδω ηλιθιε να διαβασεις ολο το αρθρο με το σκουποισμα ΟΛΩΝ των Διαθεσιμων Χρηματων.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα δεν είναι αν έχει δίκιο ή άδικο το πιο πιθανό είναι να έχει άδικο, το πρόβλημα είναι οτι με τον τρόπο που παρουσιάζεται η γνώμη του γίνεται ευρύτατα αποδεκτός αλλά τέλοσπαντων εσύ νομίζεις οτι όλοι πιστεύουν τους ανώνυμους που γράφουν στην σελίδα του Σίσυφου τρεις και ο κούκος δηλαδή.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου