Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ένας 27χρονος, εμπλεκόμενος στους «Πυρήνες», συνελήφθη ξανά σε έλεγχο της ΔΙΑΣ

Ψάχνοντας το όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα γεμιστήρα με σφαίρες και ένα μαχαίρι και έτσι τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας για να γίνει εξακρίβωση στοιχείωνΈνας 27χρονος που είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί για συμμετοχή
στην πρώτη «φουρνιά» της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» το 2009, συνελήφθη ξανά χθες το βράδυ σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στη Νέα Ιωνία.





Ο νεαρός, μαζί με  ακόμη ένα άτομο κινούνταν με ένα αυτοκίνητο, όταν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Ψάχνοντας το όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα γεμιστήρα με σφαίρες και ένα μαχαίρι και έτσι τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ήταν γνωστός στη βάση δεδομένων καθώς είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί για συμμετοχή στον πρώτο κύκλο των «Πυρήνων της Φωτιάς», αποφυλακίστηκε και βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί είχε πάνω του το γεμιστήρα και το μαχαίρι, αν ετοίμαζε κάτι και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου