Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

41χρονος συνελήφθη με το καλάθι άδειο και τις τσέπες γεμάτες

Ο υπάλληλος αντιλήφθηκε τον «πελάτη» που προσπάθησε να περάσει από το ταμείο.Με τις τσέπες γεμάτες από διάφορα προϊόντα και το καλάθι του... άδειο προσπάθησε να περάσει
από το ταμείο ενός σούπερ μάρκετ στα Φάρσαλα ένας 41χρονος Έλληνας! Όμως, ένας υπάλληλος του καταστήματος τον αντιλήφθηκε και τον εμπόδισε να φύγει, ώσπου να φτάσουν αστυνομικοί.





Στο κατάστημα έφτασαν αμέσως άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι έκαναν σωματική έρευνα στον 41χρονο, βρήκαν τα κλεμμένα προϊόντα και τα επέστρεψαν σε υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Ως πελάτης είχε μπει ένας άγνωστος στις 28 Ιουνίου σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών στα Ιωάννινα, αλλά έφυγε χωρίς να αγοράσει κάτι. Όταν απομακρύνθηκε, όμως, διαπιστώθηκε ότι είχε “βουτήξει” έναν φορητό υπολογιστή! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 40χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου