Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Οικογένεια εισήγε ηρωίνη και κοκαΐνη

Αρχηγός της σπείρας ήταν ο 56χρονος πατέρας που αναλάμβανε την προμήθεια των ναρκωτικών μαζί με την 53χρονη σύζυγό του η οποία τα έκρυβε και κρατούσε το «ταμείο»
των παράνομων εσόδων" "Οικογένεια εισήγε ηρωίνη και κοκαΐνη από τη Βουλγαρία"


Αρχηγός της σπείρας ήταν ο 56χρονος πατέρας που αναλάμβανε την προμήθεια των ναρκωτικών μαζί με την 53χρονη σύζυγό του η οποία τα έκρυβε και κρατούσε το «ταμείο» των παράνομων εσόδωνΜόνο αθώα δεν ήταν τα αλλεπάλληλα «πήγαιν' έλα» μιας τριμελούς οικογένειας από την Καβάλα από τις αρχές Σεπτεμβρίου στη Βουλγαρία, καθώς αγόραζαν «σκληρά» ναρκωτικά στην γειτονική χώρα και τα εισήγαν παράνομα στην Ελλάδα, όπου τα διακινούσαν στην πόλη της Καβάλας.




Αρχηγός της σπείρας ήταν ο 56χρονος πατέρας που αναλάμβανε την προμήθεια των ναρκωτικών μαζί με την 53χρονη σύζυγό του η οποία τα έκρυβε και κρατούσε το «ταμείο» των παράνομων εσόδων. Ο πάτερ φαμίλιας μαζί με τον 32χρονο γιο του διακινούσαν λίγο- λίγο το «εμπόρευμά» τους στα στέκια τοξικομανών στην πόλη της Καβάλας, όπου έκαναν καθημερινές βόλτες με δύο μοτοσικλέτες.

Η οικογενειακή συμμορία είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των μελών της και, όταν το ζευγάρι ταξίδεψε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Βουλγαρία ανήμερα της εθνικής εορτής, οργάνωσαν επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. για την σύλληψή τους. Κατά την άφιξή τους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης του Προμαχώνα Σερρών, ακινητοποιήθηκαν και ο... δανεικός από την Ασφάλεια Ξάνθης σκύλος ανιχνευτής ερεύνησε το όχημα.
Το εκπαιδευμένο τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τις δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 61,4 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 10,4 γραμμαρίων, που ήταν προσεκτικά κρυμμένες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το οποίο κατασχέθηκε, μαζί με  200 ευρώ και δυο κινητά τα οποία είχε πάνω του το ζευγάρι.

Αμέσως μετά, έγινε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, όπου συνελήφθη ο 32χρονος και βρέθηκαν άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ένα κινητό, τρεις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και 300 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και οι δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν πατέρας και γιος.

Τα μέλη της οικογένειας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου