Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ζευγάρι που επέζησε στο μακελειό του Λας Βέγκας, σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μισό μίλι από την κατοικία τους.Συγκλονιστικές δηλώσεις από την 20χρονη κόρη τους - Σοκαρισμένη η μικρότερη κόρη, 16 ετών, όταν διαπίστωσε ότι το φλεγόμενο όχημα ήταν των γονιών της.Άσχημο παιχνίδι έπαιξαν οι Μοίρες για ένα ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο άκουσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω του στο μακελειό του Λας Βέγκας, όταν ο
Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο, αλλά κατάφερε να επιζήσει. Λίγες ημέρες μετά, το ζευγάρι άφησε την τελευταία πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα!





Το τροχαίο συνέβη μόλις μισό μίλι απόσταση από την κατοικία τους. Ο Ντένις και η Λορέν Κάρβερ έζησαν τον απόλυτο τρόμο στη συναυλία, στο Λας Βέγκας. Ο Ντένις έπεσε πάνω στη σύζυγό του και έβαλε το σώμα του ως ασπίδα, προκειμένου να τη σώσει, αποκαλύπτουν σε δηλώσεις τους οι κόρες του ζευγαριού. Τότε, ο Πάντοκ σκότωσε 59 άτομα και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλα.

Ο 52χρονος Ντένις και η σύζυγός του, όμως, έφυγαν αλώβητοι από το μακελειό. Πώς θα μπορούσαν να φανταστούν τι τους επεφύλασσε η τύχη, λίγα 24ωρα μετά. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βγήκε εκτός δρόμου και αφού προσέκρουσε σε έναν τοίχο, τυλίχτηκε στις φλόγες. Το ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο.
«Μετά το Λας Βέγκας ανακάλυψαν ξανά τη ζωή. Ήταν τόσο χαρούμενοι», δήλωσε η 20χρονη κόρη τους, Μπρουκ, προσθέτοντας: «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ζούσαν πραγματικά την κάθε τους στιγμή».

«Ορκίζομαι, πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν πιο αγαπημένοι απ' ότι τα προηγούμενα 20 χρόνια», τόνισε η 20χρονη Μπρουκ.

Η μικρότερη κόρη, ηλικίας 16 ετών, βρισκόταν στο σπίτι της τη στιγμή του τροχαίο δυστυχήματος. Το κορίτσι άκουσε τον θόρυβο από το τρακάρισμα. Βγήκε στον δρόμο και είδε τις φλόγες. Όταν πλησίασε, διαπίστωσε ότι ήταν το αυτοκίνητο των γονιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου