Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Πήραν 30.000 ευρώ από το σπίτι ηλικιωμένης, όσο εκείνη ήταν στην εκκλησία!

Φαίνεται πως γνώριζαν πού να ψάξουνΦαίνεται πως γνώριζαν καλά πού έπρεπε να ψάξουν και τι θα έβρισκαν οι διαρρήκτες που τρύπωσαν στο διώροφο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκα η οποία ζει μόνη σε κεντρική συνοικία της Πάτρας. Όσο εκείνη παρακολουθούσε
την κυριακάτικη λειτουργία στην εκκλησία, εκείνοι άρπαξαν το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που έκρυβε σε δυο σημεία του σπιτιού!

Οι άγνωστοι δράστες περίμεναν ώσπου να δουν την ηλικιωμένη να φεύγει για την εκκλησία και ύστερα διέρρηξαν το σπίτι. Δείχνοντας ότι ήξεραν τις κρυψώνες, σκαρφάλωσαν στο πατάρι όπου η ιδιοκτήτρια είχε κρύψει μετρητά ύψους 20.000 ευρώ και στη συνέχεια ερεύνησαν ένα άλλο σημείο, όπου φύλαγε άλλα 10.000 ευρώ! Ακόμη, άρπαξαν βιβλιάρια καταθέσεων, κάρτες ανάληψης και τα χρυσαφικά της και αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τους δει κάποιος περίοικος.

Η ηλικιωμένη έπαθε σοκ όταν κατάλαβε πως είχαν κάνει φτερά όλες οι οικονομίες της και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου έψαχναν οι εισβολείς, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν, ξεκινώντας από τα άτομα που γνώριζαν τα σημεία στα οποία έκρυβε τα χρήματα το θύμα. 
*** Ανάλογα πλούσια ήταν και η λεία του άγνωστου δράστη, ο οποίος διέρρηξε μέρα- μεσημέρι το σπίτι ενός 51χρονου στο Νεοχώρι Μεσολογγίου! Προφανώς ήξερες ότι ο ιδιοκτήτης φύλαγε μεγάλο χρηματικό ποσό και, αφού ερεύνησε όλα τα δωμάτια, άρπαξε   8.000 ευρώ και έγινε καπνός! Οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για κλοπή και διενεργούν προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου