Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πώς ο εισαγγελέας εντόπισε τις παράνομες εργασίες σε ξενοδοχείο επωνύμων

Μύκονος: Πώς ο εισαγγελέας εντόπισε τις παράνομες εργασίες στο ξενοδοχείο των επωνύμων
Ο αγώνας δρόμου και το σύννεφο σκόνης - Η σύλληψη των οικοδόμων που εργάζονταν κυριακάτικα - Οικειοθελώς μετέβη στο αστυνομικό τμήμα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου
Η έφοδος στο ξενοδοχείο των επωνύμων πραγματοποιήθηκε έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα Σύρου. Πώς έμαθε ο δικαστικός ότι στο ξενοδοχείο γίνονται παράνομες εργασίες;




Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Εισαγγελέας λάμβανε μέρος σε μίνι μαραθώνιο και ένα σκέλος της διαδρομής περνούσε μπροστά από το ξενοδοχείο με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με ένα... σύννεφο σκόνης που είχε δημιουργηθεί από τις οικοδομικές εργασίες!

Ο εισαγγελέας που έτρεχε εκείνη τη στιγμή μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον αγώνα ζήτησε να ενημερωθεί για ποιο λόγο γίνονται κυριακάτικα οικοδομικές εργασίες ενώ είναι γνωστό πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο. Ο εισαγγελέας ζήτησε αμέσως την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι εργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς ξενοδοχείου προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου εκεί διατάχθηκε η κράτηση του για να οδηγηθεί σήμερα μαζί με τους εργάτες στην εισαγγελία Σύρου προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας προσκόμισε στις αρχές οικοδομική άδεια που αφορούσε σε εσωτερικές διαρρυθμίσεις, αντικατάσταση κουφωμάτων χωρίς αλλαγή όψεων και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν η άδεια που προσκόμισε ανταποκρίνεται ή όχι στο μέγεθος των οικοδομικών εργασιών που παρατηρήθηκαν εντός του ξενοδοχείου, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει έπειτα από νέα αυτοψία που θα πραγματοποιήσει ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολεοδομίας του νησιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου