Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Άρχισε πληρωμή για το δώρο Πάσχα 2017 και επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ

email
Οι πιστώσεις για το Δώρο Πάσχα 2017 και η προπληρωμή των επιδομάτων στους δικαιούχους επιδοτούμενους και μακροχρονίως ανέργους, όπως και η ειδική παροχή μητρότητας,
ξεκίνησαν να καταβάλλονται – σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισµό ΟΑΕΔ – από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 τονίζει ο οργανισμός με ανακοίνωση του.
Οι τραπεζικοί λογαριασµοί όλων των δικαιούχων για το Δώρο Πάσχα 2017 και το επίδομα ανεργίας, θα πιστώνονται κανονικά από την Παρασκευή, διαβεβαιώνει η διοίκηση του ΟΑΕΔ σε ανακοίνωση της, εκτιµώντας ότι η προγραµµατισµένη απεργία των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας, δεν θα επηρεάσει την διαδικασία πίστωσης των επιδοµάτων.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: «από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το ∆ώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούµενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας µητρότητας.

Την ίδια ηµέρα θα ξεκινήσει η πίστωση των επιδοµάτων ανεργίας, των επιδοµάτων µακροχρονίως ανέργων και των βοηθηµάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017».

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google+