Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Και φοροφυγάς και φυγόποινος ο ηλικιωμένος

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο εκκρεμούσε σε βάρος ενός 69χρονου
Ποινή φυλάκισης πέντε ετών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο εκκρεμούσε σε βάρος ενός 69χρονου, μετά την καταδικαστική απόφαση που είχε εκδώσει σε βάρος του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.




Ο ηλικιωμένος ήταν φυγόποινος, αλλά μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας διέταξε να εκτελεστεί η ποινή.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 60χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα

*** Άλλος ένας φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Βλασίου σε περιοχή του Δήμου Αγρινίου. Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης επτά μηνών για απάτες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του έδωσε την δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή.

Μάνος Τσαγκαράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου