Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Φωτογραφία: Ο τρομακτικός λόγος που αυτό το κοριτσάκι στέκεται όρθιο στην τουαλέτα!

Φωτογραφία: Ο τρομακτικός λόγος που αυτό το κοριτσάκι στέκεται όρθιο στην τουαλέτα!
Μια μητέρα από τις ΗΠΑ είδε την μόλις τριών ετών κόρη της να στέκεται όρθια στη λεκάνη της τουαλέτας - Η γυναίκα νόμιζε πως η κόρη της παίζει κάποιο παιχνίδι και τράβηξε μια φωτογραφία για να την στείλει στον άντρα της.
Η Stacey Wehrman Feeley από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, είδε πρόσφατα την τρίχρονη κόρη της να στέκεται σιωπηλή όρθια στην λεκάνη της τουαλέτας. Η γυναίκα νόμισε ότι το παιδί της παίζει κάποιο παιχνίδι και τράβηξε μια φωτογραφία για να την στείλει στον σύζυγό της.




Όταν όμως η μητέρα ρώτησε την κόρη της τι κάνει, η απάντηση που πήρε την έκανε να «παγώσει». «Της είπα: "Τι κάνεις, γιατί στέκεσαι στην τουαλέτα"», δήλωσε η Feeley στο abc News και η κόρη της απάντησε: «Κατάσταση αποκλεισμού, πρέπει να μην μιλάς»!



Η Feeley ανέφερε πως η κόρη της, της εξήγησε ότι εφάρμοζε όσα είχε μάθει από τους νηπιαγωγούς στον παιδικό σταθμό που πηγαίνει να κάνει σε περίπτωση επίθεσης από ενόπλους, ένα φαινόμενο πολύ συχνό σε σχολεία των ΗΠΑ, μια χώρα όπου η οπλοκατοχή έχει δημιουργήσει συζητήσεις και αποτελεί μάστιγα.

Είναι εξάλλου ακόμα νωπές οι μνήμες από την τραγωδία στο Ορλάντο, στην Φλόριδα, όταν ο 29χρονος Ομάρ Ματίν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τους θαμώνες του γκέι κλαμπ Pulse με αποτέλεσμα 49 νέοι άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο.

Η μητέρα της μικρής ανάρτησε την φωτογραφία στο Facebook και, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral με 20.000 likes και 12.500 κοινοποιήσεις.

Κάτω από την φωτογραφία η Feeley έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Πολιτικοί, κοιτάξτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, οι επόμενες γενιές. Πρέπει να ζήσουν τις ζωές τους και να μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών ετών και θα κρυφτούν σε ένα μπάνιο, όρθια πάνω στην τουαλέτα. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για εκείνα. Να προσπαθήσουν να μείνουν ήσυχα για πολύ ώρα ή να κρατήσουν την ισορροπία τους και να μην γλιστρήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου