Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Άνοιξε στο TAXISnet ο έλεγχος του Α21 για τα επιδόματα του ΟΓΑ

Άνοιξε στο TAXISnet ο έλεγχος του Α21 για τα επιδόματα του ΟΓΑ
Ανοικτή είναι στο TAXISnet η εφαρμογή ελέγχου της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ μόνο για όσους έχουν ήδη κάνει την υποβολή του εντύπου για το 2016 ενώ η εφαρμογή του Οργανισμού δεν έχει ενημερωθεί για τα φετινά επιδόματα.
Ειδικότερα όσοι αιτούντες θέλουν να ενημερωθούν για την πορεία του Α21 και την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματος χορήγησης των επιδομάτων τέκνων και πολυτεκνικών μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή (gsis.gr) και να ελέγξουν εάν θα πάρουν τα επιδόματα έως το τέλος του Ιουλίου ή θα πρέπει να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.
Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω της αίτησης Α21 στο TAXISnet και μόνο από συγκεκριμένο browser (firefox mozilla) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούν τα ποσά που εγκρίθηκαν ενώ για περαιτέρω λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναμένουν το άνοιγμα της εφαρμογής του ΟΓΑ.

Παράλληλα οι δικαιούχοι ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικά επιδόματα) απο τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό θα έπρεπε έως τις 26 Ιουνίου να έχουν κάνει την αίτηση Α21 που συνεπάγεται και την υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Όσοι δεν την έχουν κάνει θα περιμένουν την επόμενη πληρωμή που σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να γίνει τον Σεπτέμβριο εκτός βέβαια και ακολουθηθεί η περσινή τακτική της χρησιμοποίησης του δικαιώματος παράτασης από το κράτος για ακόμη 30 ημέρες και η πληρωμή της γ δόσης πάει για Οκτώβριο.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου