Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στη Βάρκιζα

Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα στη Βάρκιζα
Έξω από καμένο αυτοκίνητο - Στο σημείο η αστυνομία - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, Ήταν γύρω στις δέκα παρά είκοσι το πρωί της Δευτέρας όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση
για φωτιά σε υπαίθριο χώρο στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, λίγο μετά τη Βάρκιζα.
Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι αρχικά άκουσαν δυνατούς ήχους από εκρήξεις και όταν βγήκαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Άμεσα ειδοποίησαν την πυροσβεστική καθώς φοβήθηκαν ότι οι φλόγες θα επεκταθούν. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αφού έσβησαν τις φωτιές στη συνέχεια εντόπισαν έξω από το καμένο αυτοκίνητο ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, ήταν ηλικίας περίπου 84 ετών, πρώην ιδιοκτήτης φούρνου και πτηνοτροφείου στο Κορωπί, ο οποίος συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή κάθε πρωί μαζί με τα σκυλιά του.

Σύμφωνα με τα εώς τώρα στοιχεία, οι έρευνες της Πυροσβεστικής επικεντρώνονται στο οτι ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου προήλθε απο ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο κινούνταν με αέριο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ο ανιψιός του άτυχου ηλικιωμένου που μίλησε στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ο θείος του πάθαινε σοκ σε έτακτες καταστάσεις και εκεί απέδωσε την μοιραία αντίδρασή του όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.Οι άνδρες της πυροσβεστικής μόλις έχουν σβήσει τη φωτιάΤο απανθρακωμένο πτώμα σκεπασμένο με ένα σεντόνι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου