Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις κατα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Έγινε σήμερα περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ στην οποία πήραν μέρος κάτοικοι του Γραμματικού, η περιφερειακή
σύμβουλος με την αντικαπιταλιστική αριστερά στην Αττική, Δέσποινα Κουτσούμπα, η Δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα Σταυρούλα Δρακοπούλου, και τα μέλη της επιτροπής αγώνα κατά των ΧΥΤΑ, Δώρα Σιδέρη, Γιώργος Κόλλιας, Χρήστος Τουρκαντώνης και Βούλα Κλείδωνα.




Όλοι εκφράσανε την αντίθεση τους, αφού διαπίστωσαν ότι ο χώρος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις δημιουργίας χωροθέτησης απορριμάτων.

Η κυρία Κουτσούμπα, δήλωσε ότι στέκει στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και προέτρεψε σε δυναμικές κοινητοποίησεις για την αποτροπή αυτού του παράνομου έργου και υποσχέθηκε να το θέσει θέμα προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Επίσης δήλωσε ότι θα είναι παρών σε οποιαδήποτε μορφή κοινητοποίησης αποφασίσει η επιτροπή αγώνα.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις κατα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Το εργοτάξιο μεταφέρθηκε εντός τού χώρου των ΧΥΤΑ και τα πετρώματα μεταφέρονται με φορτηγά. Δηλαδή, μας κλέβουν τα πετρώματα για να τα κάνουν χαλίκι.... Η επιτροπή αγώνα θα κινηθεί νομικά, ενάντια σε αυτά την αυθαιρεσία....

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις κατα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Έπειτα από την επίσκεψη στον χώρο των ΧΥΤΑ, συγκεντρωθήκαμε όλοι σε καφέ του χωριού και αποφασίσαμε (για την επίτευξη του στόχου ακύρωσης του παράνομου και περιβαλλοντολογικά απαράδεκτου έργου τού ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, στην οποία είμαστε απέναντι σε όλη αυτή την παράλογη Διαχείριση και κατά συνέπεια συγκεκριμένη χωροθέτηση) να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις.
Η επιτροπή αγώνα θα συνεδριάσει αύριο το απόγευμα στις 5.30 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!
Voula Klidona

Όλοι οι συντελεστές της "Ανατολική Ακτή Αττικής" δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται ενάντια σε αυτό το περιβαλλοντολογικό έγκλημα. "Εκμεταλλευθείτε" μας στην προβολή του. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας όπως και στο παρελθόν έτσι συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου