Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…
Η καμπάνια «Χαρίζω την Ανάσα μου» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας ζητά από όλους μας να φουσκώσουμε ένα
πορτοκαλί μπαλόνι, να τραβήξουμε μια φωτογραφία και να την «ανεβάσουμε» στο Instagram με το #xarizoanasa για καλό σκοπό! Γιατί αυτό;

Γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη σημασία που παίζουν τα αναπνευστικά νοσήματα στην κοινωνία μας, την οικονομία και τους ασθενείς.

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…

Το πρόγραμμα δράσεων «Πνεύμων», στο οποίο εντάσσεται η εκστρατεία, έχει σκοπό την εκπόνηση επιστημονικών μελετών, την ανάληψη πρωτοβουλιών ενημέρωσης για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την ορθολογική χρήση των θεραπειών, αλλά και μια ξεχωριστή καμπάνια για τη σημασία των «υγιών» πνευμόνων και την αξία της ανάσας μας!

Το κυριότερο, όμως, πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της εκστρατείας, στην οποία συμμετέχουν και πολλοί επώνυμοι, είναι η ανάπλαση, ή η δημιουργία δύο «πνευμόνων» καθαρού αέρα: έναν στην Αθήνα και έναν στη Θεσσαλονίκη. Η ανάπλαση των πάρκων θα γίνει σε συνεργασία με την AMKE Άγονη Γραμμή Γόνιμη, η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση αντίστοιχων πρωτοβουλιών ανά την Ελλάδα. (http://agoni.gr/)

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…

Ετσι, λοιπόν, όσες περισσότερες φωτογραφίες και «ανάσες» συγκεντρωθούν τόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα τα δύο πάρκα – πνεύμονες για γονείς και παιδιά – πραγματικότητα!

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, κ. Μιχάλης Τουμπής

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ε., Συντονιστής- Διευθυντής της 6ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ», κ. Μιχάλης Τουμπής σημείωσε: «Ο στόχος της καμπάνιας «Χαρίζω την ανάσα μου» δεν είναι απλώς να δημιουργηθούν δύο παιδικές χαρές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξίσου σημαντικό να ευαισθητοποιηθεί το ευρύ κοινό και να ισχυροποιηθούν τα μηνύματα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τα αναπνευστικά νοσήματα. Η αναγνώριση των συμπτωμάτων της Χ.Α.Π. (Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας) και του άσθματος και η επίσκεψη στον ειδικό ιατρό, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο».

Χάρισε κι εσύ την ανάσα σου! Είναι για καλό σκοπό…
Από τη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Φουσκώστε λοιπόν κι εσείς ένα μπαλόνι και διαδώστε το μήνυμα της πρόληψης μέσω της εκστρατείας στα κοινωνικά δίκτυα. Χαρίστε την ανάσα σας για καλό σκοπό!

Λεπτομέρειες για την εκστρατεία θα βρείτε στον σύνδεσμο «Χαρίζω την Ανάσα μου»

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα «Χαρίζω την ανάσα μου» του Γιάννη Ζουγανέλη




www.invitromagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου