Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Εμβόλισε περιπολικό με κλεμμένο φορτηγάκι

Εμβόλισε περιπολικό με κλεμμένο φορτηγάκι
Στην Αλίαρτο Βοιωτίας
Ο 24χρονος τσιγγάνος βρήκε το φορτηγάκι σταθμευμένο πρόχειρα με τα κλειδιά στη μίζα και δεν έχασε την ευκαιρία. Μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε!
Σε μια πολύωρη περιπέτεια που θύμιζε χολιγουντιανή παραγωγή κατέληξε η κλοπή ενός αγροτικού φορτηγού από την Αλίαρτο Βοιωτίας, με δράστη ένα νεαρό τσιγγάνο που εντοπίστηκε αμέσως. Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής καταδίωξης, όμως, εμβόλισε ένα από τα οχήματα των αστυνομικών.




Ο 24χρονος τσιγγάνος βρήκε το φορτηγάκι σταθμευμένο πρόχειρα με τα κλειδιά στη μίζα και δεν έχασε την ευκαιρία. Μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε! Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως στήθηκαν μπλόκα σε διάφορα σημεία. Ένα από αυτά εντόπισε το κλεμμένο όχημα έξω από την Αλίαρτο και οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Όμως, ο νεαρός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη σε επαρχιακές οδούς και τον παράδρομο της εθνικής, ενώ ταυτόχρονα στήνονταν νέα μπλόκα. Κοντά στη Χαιρώνεια, ο 24χρονος είδε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λιβαδειάς να του κλείνει το δρόμο, αλλά αντί να σταματήσει έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα! Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους αστυνομικούς, ούτε και ο ίδιος που δεν απέφυγε τελικά τη σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου