Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Φαρμακοποιός πωλούσε χάπια σε γιατρό με πλαστή συνταγή!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον γιατρό δύο ιατρικές συνταγές μια από τις οποίες είχε πλαστογραφήσει ο ίδιος και τις κατέσχεσαν.
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας έναν 50χρονο γιατρό, μόλις βγήκε από το φαρμακείο ενός 64χρονου στην Τρίπολη έχοντας μαζί του οκτώ ναρκωτικά χάπια τα οποία είχε μόλις αγοράσει χρησιμοποιώντας πλαστές ιατρικές συνταγές!




Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον γιατρό δύο ιατρικές συνταγές μια από τις οποίες είχε πλαστογραφήσει ο ίδιος και τις κατέσχεσαν. Αμέσως μετά, συνέλαβαν και τον 64χρονο φαρμακοποιό, καθώς προμήθευσε τα χάπια στον 50χρονο χωρίς να ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία.

Στο σπίτι του γιατρού βρέθηκαν επτά σφραγίδες διαφόρων τύπων, 17 συνταγολόγια, πλήθος ιατρικών γνωματεύσεων και πλαστογραφημένων συνταγών, δύο σύριγγες και διάφορα έγγραφα που κατασχέθηκαν. Γιατρός και φαρμακοποιός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου