Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

"Ο Ψινάκης ήθελε να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο χειρουργείο, την ώρα του lifting"

Πριν από χρόνια όταν ο νυν δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης είχε κάνει lifting είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από την ώρα της επέμβασης.
Την εγχείριση είναι κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος και τότε υπήρχε πλήθος σχολίων για τη δημοσιοποίηση της επέμβασης.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μιλώντας στον Θανάση Αναγνωστόπουλο λέει πως αυτό ήταν απόφαση του ίδιου του Ηλία Ψινάκη τονίζοντας μάλιστα πως «Είχα κάνει το lifting του Ηλία Ψινάκη και ήθελε να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο χειρουργείο. Του λέω “μα είναι δυνατόν”; Και μου λέει “εγώ θα το διαχειριστώ έτσι”. Η «διαχείριση» που έκανε τότε ως μάνατζερ ο Ηλίας Ψινάκης είχε απασχολήσει μεγάλη μερίδα του Τύπου αποδεικνύοντας ότι γνώριζε πολύ καλά τι να κάνει για να κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα.


Από την άλλη, ο Ανδρέας Φουστάνος, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Join Us» και θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα, από τον ΣΚΑΪ μιλά και για την προσωπική του ζωή εκμυστηρευόμενος μάλιστα ότι «έχει τύχει να κάνω σχέση με κάποια μετά την επέμβασή της. Δεν με σοκάρει η διαδικασία. Κάποια πράγματα τα απομονώνεις στη ζωή σου. Έχω μία φιλοσοφία, δεν έχω την επαγγελματική διαστροφή.

Την ώρα που κλείνω την πόρτα το χειρουργείου κάνω delete», ενώ τονίζει πως «δεν έχω χωρίσει ποτέ από γυναίκα και να σφαχτώ μαζί της για κάτι. Οι χωρισμοί ήταν φυσική συνέπεια του χρόνου, της κούρασης. Την ώρα που ένα από τους δύο λέει “εγώ φεύγω” υπάρχει μια αναταραχή αλλά αν το διαχειριστείς σωστά ξεπερνιέται. Δεν απορρίπτω, δεν υποβιβάζω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον έχω δίπλα μου και έχω ζήσει μαζί του.

Όταν μάλιστα ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρωτά για τη νεαρή σύντροφό του ο Ανδρέας Φουστάνος δεν διστάζει να πει ότι «η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου κατά δύο χρόνια. Θα το δεχόμουν αν η κόρη μου έφερνε για σχέση της ένα συνομήλικό μου. Ποιος καθορίζει τη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση; Σημασία έχει να περνάς καλά με αυτόν που έχεις δίπλα σου».

Μία συνέντευξη που όπως φαίνεται θα προκαλέσει πολλά σχόλια αφού ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δεν διστάζει να πει την άποψή του ακόμα κι αν αυτή… θα σφαχτεί από όσους έχουν αντίθετη γνώμη!


Γρηγόρης Μελάς- www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου