Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Νέοι μπελάδες για τον Ηλία Ψηνάκη - Παρούσα και η αστυνομία

Νέοι μπελάδες για τον Ηλία Ψινάκη - Παρούσα και η αστυνομία
Η αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα έπιασε φωτιά και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.
Φυσικά εκεί ήταν και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram φωτογραφία με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και τον διοικητή της αστυνομίας και έγραψε ένα μήνυμα αφήνοντας αιχμές για το τι προκάλεσε τη φωτιά. «Μας "άναψε " φωτιές ο Λέανδρος Ρακιτζής στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!! Το πρωί βγήκε το πόρισμα και "συμπτωματικά" το βράδυ πήρε φωτιά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου...!!! Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Λιβαθινό και τον Διοικητή της Αστυνομίας Α.Αλεξοπουλο. Τι τραβάω....» έγραψε χαρακτηριστικά.
Όπως θα θυμάστε ο Ηλίας Ψινάκης είχε καταγγείλει τον προκάτοχό του για κατάχρηση χρημάτων του Δήμου. Ο επιθεωρητής Λέανδρος Ρακιτζής μετά από έρευνα έβγαλε το πόρισμά του σήμερα το πρωί σύμφωνα με το οποίο ο Ηλίας Ψινάκης είχε δίκιο και λίγες ώρες μετά έπιασε φωτιά στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου εξ ου και οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη.www.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου