Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

«Βεβαίως και υπάρχει διαφωνία με τον Λαφαζάνη. Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου»

«Βεβαίως και υπάρχει διαφωνία με τον Λαφαζάνη. Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου»
«Δεν ήθελα να γίνω υπουργός Οικονομικών» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης
Οι έντονες διαφωνίες, εμένα με τρέφουν - Ο Ντάισελμπλουμ μου είπε: «Μόλις σκότωσες την τρόικα» και του απάντησα: «Τιμή μου, αφού μου ξέφυγε ένα... ουάου»
Στις σχέσεις του με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρθηκε σε πρωινή του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε: «Προφανώς και υπάρχει μια διαφορά. Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου. Οι έντονες διαφωνίες, άλλωστε, εμένα με τρέφουν».

Κάνει δε αναφορά και στο γνωστό πολυσυζητημένο διάλογο με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του Eurogroup του είπε θυμωμένος στο αφτί: Μόλις σκότωσες την τρόικα, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να του απαντά: «Τιμή μου». Ο υπουργός Οικονομικών δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί: «Βέβαια, μου ξέφυγε και ένα "ουάου" στην αρχή».

Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών εκμυστηρεύθηκε πως ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε τη θέση του υπουργού Οικονομικών τον περασμένο Νοέμβριο, «όμως εγώ δεν ήθελα καθόλου. Τόσα χρόνια λεω την άποψή μου για το πώς πρέπει να λειτουργεί η οικονομία στην Ελλάδα, ήρθε λοιπόν η ώρα που μου είπαν: Κάνε όσα λες» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου