Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Γεωργιανοί θα περνούσαν τα σύνορα με κλοπιμαία από τη... Γερμανία

Διέσχισαν όλη την Ευρώπη με το αυτοκίνητό τους γεμάτο... κλοπιμαία από δυο σπίτια και ένα κατάστημα που είχαν διαρρήξει σε πόλη της ΓερμανίαςΔιέσχισαν όλη την Ευρώπη με το αυτοκίνητό τους γεμάτο... κλοπιμαία από δυο σπίτια και ένα κατάστημα που είχαν διαρρήξει σε πόλη της Γερμανίας, αλλά το ταξίδι των δυο Γεωργιανών κακοποιών τελείωσε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων όπου τους εντόπισαν οι Έλληνες αστυνομικοί πριν περάσουν στην Τουρκία!



Η άδεια κυκλοφορίας, το μισθωτήριο συμβόλαιο και η κάρτα διεθνούς ασφάλισης που έδειξαν στους αστυνομικούς οι επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες ηλικίας 32 και 23 χρόνων, ήταν αμφίβολης γνησιότητας κι έτσι υποβλήθηκαν σε λεπτομερή έλεγχο. Τότε, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν τέσσερις φορητοί υπολογιστές, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό, τέσσερα επετειακά γερμανικά και ρωσικά νομίσματα, ένα γερμανικό επετειακό ρολόι με ενσωματωμένο νόμισμα και επτά... ομφαλοί από κλειδαριές με τα αντίστοιχα κλειδιά!

Με τη βοήθεια αξιωματούχου της FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι τα νομίσματα και οι ηλεκτρονικές συσκευές ήταν κλεμμένα από τη Γερμανία κι έτσι οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Εκτός από το αυτοκίνητο και τα έγγραφά του, κατασχέθηκαν και 7.000 ευρώ που είχαν οι δυο γεωργιανοί και ερευνάται αν και από πού έχουν κλαπεί.

Λίγες ώρες αργότερα, επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων και ένας 43χρονος γεωργιανός, οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες. Όμως, κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Ιταλίας ως κλεμμένο και η άδεια κυκλοφορίας που έδειξε ο δράστης ήταν πλαστή. Το αυτοκίνητο και η πλαστή άδεια κατασχέθηκαν, όπως και 345 ευρώ και 100 δολάρια που είχε μαζί του ο αλλοδαπός, που οδηγήθηκε και αυτός στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου