Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Παρέσυρε ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε

Σε κεντρική διασταύρωση της πόλης - Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας ο οποίος αναζητείται, παρέσυρε τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 67χρονο ο οποίος διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά«Χτενίζουν» την Πάτρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας για να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας ενός άγνωστου προς το παρόν ασυνείδητου οδηγού, που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας ο οποίος αναζητείται, παρέσυρε τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 67χρονο ο οποίος διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Όμως, αντί ο οδηγός να σταματήσει για να βοηθήσει τον αιμόφυρτο άνδρα, πάτησε γκάζι και έγινε καπνός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Οι άνδρες της τροχαίας συνέλεξαν από τον τόπο του ατυχήματος τμήματα του υπαίτιου αυτοκινήτου και προσπαθούν να εξακριβώσουν τον τύπο του, ενώ ερευνούν και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου