Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ένα 17χρονος κέρδισε 72 εκατ. δολάρια παίζοντας στα διαλείμματα με... μετοχές

Mohammed Islam
Ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις από μεγάλους οικονομολόγους για το πώς κινείται η αγορά και οι τιμές.

Ο 17χρονος Mohammed Islam είναι ένας ντροπαλός και σεμνός έφηβος από το Κουίνς της Νέας Υόρκης ο οποίος μπορεί να μην έχει ενηλικιωθεί ακόμα και να πηγαίνει σχολείο ωστόσο, κατάφερε να βγάλει περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια, παίζοντας μετοχές κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Πριν καν μπει στα 18 του χρόνια, ο νεαρός Mohammed Islam καταφέρνει να εντυπωσιάσει τους ειδήμονες του χρηματιστηρίου. Ο ίδιος σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ξεκίνησε να παίζει μετοχές ενώ διάβαζε διάφορες αναλύσεις από μεγάλους οικονομολόγους για το πώς κινείται η αγορά και οι τιμές. Σταδιακά προχώρησε σε μικρομεσαίες μετοχές υψηλής κεφαλοποίησης και τώρα «ειδικεύεται» στο πετρέλαιο και στο χρυσό.

Εμπνευστής του ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους hedge fund managers, ο δισεκατομμυριούχος Paul Tudor Jones, ο οποίος κατέκτησε την 108η θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς.


 www.newmoney.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου