Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος - Θέση Παράταξης για την Έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. 03/12/2014

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος
Προς τον κο Δήμαρχο
Προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Θα ήθελα να σας κοινοποιήσω τα εξής:
1) Ως παράταξη θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν σημαντικά ζητήματα προς ψήφιση τα οποία
αφορούν τις λειτουργίες ενός δήμου να τίθενται στην κρίση των δημοτικών συμβούλων με την διαδικασία της εκ περιφοράς ψηφοφορίας, πράγμα που αλλοιώνει την ουσία του διαλόγου σε ένα δημοτικό συμβούλιο.

2) Δεν μπορεί οι ψηφοφορίες να γίνονται σε εργάσιμες ώρες, πράγμα που αποτρέπει την δυνατότητα συμμετοχής όλων μας στην ψηφοφορία. Για αυτό και χθες επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ζήτησα να μετατεθεί η ώρα της σημερινής έκτακτης Συνεδρίασης, καθώς σήμερα ανειλημμένες υποχρεώσεις μου ως μέλους της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών καθιστούσαν σχεδόν αδύνατο το να παρευρεθώ στη συνεδρίαση. Θεωρώ αυτονόητο ότι ο Πρόεδρος ενός Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να λαμβάνει υπόψη αυτό το κριτήριο ως γενική αρχή για τις διαδικασίες ενός Δημοτικού Συμβουλίου, πράγμα που δεν έγινε.

3) Για το σημερινό θέμα, η θέση μας είναι ότι μολονότι υπερασπιζόμαστε την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών που θα ανακουφίζουν οξυμμένα προβλήματα των δημοτών και πολλές φορές καταθέσαμε αντίστοιχες προτάσεις (π.χ μείωση τελών, δωρεάν τροφεία κα) σε αυτή την περίπτωση στεκόμαστε με επιφύλαξη στην εμπλοκή ιδιωτών, ΜΚΟ, οργανισμών με γνωστό παρελθόν που λειτουργούν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και δεν εξασφαλίζουν την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη στήριξη των δημοτών μας. Για αυτό και η θέση μας είναι λευκό.

Να αναγνωστεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Δάρδαλης Νικόλαος
Δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος.
3-12-2014

2 σχόλια:

  1. Αλλη μια φορα ξυλινη γλωσσα. Καλο και ζεστο μονο μονο το ψωμι που δινει στους πεινασμενους το ΚΚΕ. Αυτο λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου