Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εισήγηση του θέματος της Έκτακτης Συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 03.12.2014



ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Θέμα: «Απόφαση Συμπράττοντος Φορέα για την υποβολή τροποποιητικών πράξεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με αριθμό Α.Π.: 4.32683/οικ.6.5712/27-11-2014 (ΑΔΑ:7ΟΩΨΛ-
ΠΘΥ) Πρόσκληση αριθ. 49 με την οποία τροποποιείται η υπ’ αριθ. 206136/οικ.6.1473/14-03-2012 (ΑΔΑ: Β443Λ-6Ρ5) Πρόσκληση, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και την υπογραφή επικαιροποιημένου Μνημόνιου Συνεργασίας για την παράταση της λειτουργίας των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Δημοτικό Παντοπωλείο, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Γραφείο Διαμεσολάβησης)»

3 σχόλια:

  1. Ανίκανε ψευτο Μάρκου,το έχωσες άρπα κόλα, για να πάρεις το μερτικό σου? Άλλη εξήγηση έχεις? Μόνο να παραδεχθείς ότι είσαι το λιγότερο ανεπαρκής Η ανίκανος. Αλλά τώρα τι λέω εγώ τι όλος ο κόσμος στα παλιά σου παπούτσια. Αντί για άνεργος έγινε δήμαρχος πέφτει Ο μισθός, κι έρχονται και οι αρπαχτές σαν και αυτή. Λιγούρη καράφλα Ο Λουδοβίκος άρπαζε από αυτό το πρόγραμμα 1 εκατομμύριο, εσένα πείνα τι σου δώσανε 10-20 χιλιάδες. Σε βλέπω Καβάλα στο γαϊδούρι ανάποδα, το γαϊδούρι ψάχνουν για να σε φορτώσουν. Μόνο άλογα βρίσκουν, αν δε βρουν γαϊδούρι θα κάνεις εσύ το γάιδαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααα ξεχασατε το φασιστας....να το προσθεσετε παρακαλω,,,,,θα εχει ελλειψεις το σχολιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου