Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων φορώντας το ίδιο μπλε κουστούμι... επί ένα χρόνο!


Επί ένα χρόνο, ο Αυστραλός παρουσιαστής, Καρλ Στεφάνοβιτς, δεν έβγαζε από πάνω του ένα μπλε κοστούμι, αλλά δεν το παρατήρησε κανείς!Ο 40χρονος Καρλ εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά πλατό με το ίδιο μπλε κοστούμι καταγγέλλοντας με την ενδυματολογική αυτή επιλογή του τον σεξισμό που υφίστανται οι γυναίκες συνάδελφοί του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Αυστραλός Καρλ γράφει χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν παρατήρησε ότι επί 12 μήνες φορούσε το ίδιο ακριβώς κοστούμι, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση των γυναικών συναδέλφων του,

«Κανείς δεν το παρατήρησε. Οι γυναίκες, από την άλλη, φορούν λάθος χρώμα και δέχονται κριτική. Κάνουν ένα λάθος στη δουλειά τους κι αμέσως λαμβάνουν χιλιάδες επικριτικά tweets», υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον τύπο της Αυστραλίας, ο Καρλ Στεφάνοβιτς παρουσιάζει την πρωινή ζώνη του Channel Nine και επί δύο δεκαετίες βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό συμμετέχοντας σε επιτυχημένα σόου.

«Οι άνδρες, όπως άλλωστε και ο ίδιος, δέχονται κριτική για το χιούμορ τους, κυρίως για τη δουλειά τους. Αντιθέτως, οι γυναίκες δέχονται δριμεία κριτική για τα ρούχα που φορούν αλλά και τον τρόπο που χτενίζουν τα μαλλιά τους», υπογράμμισε ο 40χρονος παρουσιαστής προσθέτοντας πως η συμπαρουσιάστριά του δέχεται αρνητικά σχόλια για τα ρούχα που φοράει και τον τρόπο με το οποίο χτενίζει τα μαλλιά της.

Ο Αυστραλός τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε ότι, μόνο η ομάδα που έχει επιφορτιστεί με το styling της εκπομπής του γνώριζε ότι επί 365 ημέρες φορούσε το ίδιο μπλε κοστούμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου