Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Χαροπαλεύει οπαδός στην Ισπανία

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 43χρονος στην Ισπανία μετά από σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Λα Κορούνια. Για «προκαθορισμένο ραντεβού» κάνουν λόγο κάποια ισπανικά ΜΜΕ.

Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία από τα επεισόδια που έγιναν πριν τη σέντρα του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι φανατικοί οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» συνάντησαν τους φίλους της Λα Κορούνια με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρότατα επεισόδια.
Συγκεκριμένα, αναφέρονται πληροφορίες ότι οι συμπλοκές κράτησαν για περίπου μία ώρα μέχρι η αστυνομία να δώσει το «παρών» και να επιβάλει την τάξη! Από αυτά υπήρξε ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ υπήρξαν πληροφορίες ότι βρέθηκε στον ποταμό «Μανθανάρες».
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τον άτυχο 43χρονο τον πέταξαν στα νερά του ποταμού οι αντίπαλοι οπαδοί, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί και υποθερμία.
Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 43χρονος είναι οπαδός της Ατλέτικο, τελικά, έχει διαπιστωθεί ότι είναι φίλος της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ επίσης, διαψεύστηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον οπαδό να είναι κλινικά νεκρός. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και προσαγωγές τριάντα ατόμων.




Εκτός του 43χρονου υπήρξαν άλλοι έντεκα τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.




Πληροφορίες για «ραντεβού»

Ισπανικές ιστοσελίδες μεταφέρουν πληροφορίες ότι δεν πρόκειται για τυχαία συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων αλλά για προκαθορισμένο ραντεβού!




Σύμφωνα με αυτές οι οπαδοί είχαν κανονίσει τη συνάντηση αυτή, κάτι που όμως εξετάζει η ισπανική αστυνομία για να διαπιστωθεί ότι αληθεύει. Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν μηνύματα τα οποία είχαν κυκλοφορήσει για να κανονιστεί η... συνάντηση.




Οι τελευταίες πληροφορίες από την χώρα της Ιβηρικής σχετικά με το "πώς" ξεκίνησαν τα επεισόδια ενισχύουν τις υποψίες για κάτι τέτοιο.




Όπως γράφουν στην Ισπανία, περίπου 50 οπαδοί της Ατλέτικο περίμεναν με λοστούς τα πούλμαν των φίλων της Λα Κορούνια.




Ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν χειρότερα με τον αριθμό των οπαδών που βρέθηκαν να δίνουν μάχες στους δρόμους κοντά στο γήπεδο να ξεπερνούν τους 200.




Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί από τους υπεύθυνους της ισπανικής λίγκας ως χαμηλότατου κινδύνου.




Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου