Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τρίκαλα: Πωλούσαν σεντόνια και άδειαζαν… πορτοφόλια!

Αράδιαζαν μπροστά στα ανυποψίαστα θύματά τους σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες που υποτίθεται πως πωλούσαν και, όσο εκείνα διάλεγαν αυτά που θα αγόραζαν,
οι τρεις νεαροί πλανόδιοι πωλητές φρόντιζαν να… αδειάσουν τα πορτοφόλια τους!
Για κακή τους τύχη, μια 74χρονη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αντιλήφθηκε αμέσως ότι είχαν αρπάξει 120 ευρώ από τσαντάκι της και ειδοποίησε την Αστυνομία, δίνοντας και τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν. Οι δύο 20χρονοι και ο 26χρονος συνεργός τους εντοπίστηκαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Πύλης, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Στη διάρκεια της προανάκρισης, οι δράστες αναγνωρίστηκαν και από έναν 58χρονο από τον οποίο είχαν κλέψει 500 ευρώ με την ίδια μέθοδο, πριν από δύο ημέρες. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν «ξαφρίσει» και άλλα θύματα.

*** Με την ίδια μέθοδο της απασχόλησης, δύο τσιγγάνες κατάφεραν να αρπάξουν 500 ευρώ από μια 41χρονη γυναίκα στην περιοχή της Κυλλήνης. Οι δράστιδες απέσπασαν την προσοχή της άτυχης γυναίκας και, χωρίς να το καταλάβει, πήραν μέσα από την τσάντα της τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου