Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Επιδρομή διαρρηκτών στα σπίτια της Στυλίδας

Οι δράστες παρακολουθούσαν τα σπίτια ώσπου να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι έλειπαν και τρύπωσαν μέσα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο - Τους αναζητούν οι Αρχές

«Βομβαρδισμένο» τοπίο άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν μέσα σε λίγες ώρες δυο σπίτια στην περιοχή Κοκκινόχωμα της Στυλίδας! Δεν έφτανε που τα έκαναν άνω- κάτω αναζητώντας τη λεία τους, προκάλεσαν και εκτεταμένες φθορές ζημιώνοντας ακόμη περισσότερο τους ενοίκους.

Οι δράστες παρακολουθούσαν τα σπίτια ώσπου να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι έλειπαν και τρύπωσαν μέσα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Αφού αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια πετώντας στο δάπεδο ρούχα, σκεύη και άλλα , άρπαξαν αντικείμενα χρήματα, πιστωτικές κάρτες και τιμαλφή και έγιναν καπνός. Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την τοπική Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους κακοποιούς.

*** Την ξύλινη πόρτα της αποθήκης του αγροκτήματος ενός 67χρονου διέρρηξαν άγνωστοι στον Άγιο Γεώργιο Πύργου και άρπαξαν από μέσα δύο ποτιστικούς «πυραύλους», 45 μπεκ, 40 σιδερογωνίες, δύο τροχαλίες, μία αλυσίδα, τρεις σταυρούς γεωργικών μηχανημάτων, συρματόσχοινο, έξι ρίπερ και τρία δίπτερα σκαλιστικού. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι τα κλοπιμαία θα καταλήξουν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων και σε αυτές στρέφουν τις έρευνές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου