Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του Σ.Δ.Υ.Σ με στελέχη της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδος»

Αρτέμιδα, 29 Νοεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ. : 97
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με στελέχη της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδος» είχε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών
Υπαλλήλων Αρτέμιδος, με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος αλλά και την μελλοντική συνεργασία με τα στελέχη της Δημοτικής παράταξης για την, από κοινού, προσπάθεια επίλυσής τους.

Στη συνάντηση, από την πλευρά της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδος», παρευρέθηκαν η επικεφαλής της παράταξης και Δημοτική Σύμβουλος κ. Λία Ντελάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Τσαντήλας και η κ. Αγγελική Βασιλάκη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, στη συζήτηση που αναπτύχθηκε έθεσαν κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και τις προτάσεις τους για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Δημοτικής παράταξης, ζήτησαν να υπάρχει περισσότερη και συχνότερη ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αλλά και τις θέσεις τους σε θέματα που αφορούν το Δημοτικό Συμβούλιο και γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν να υπάρξει συμφωνία για στενότερη συνεργασία στο άμεσο μέλλον, με συχνή ενημέρωση και επικοινωνία καθώς και την πραγματοποίηση νέων συναντήσεων.

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Δ.Υ.Α.

3 σχόλια:

  1. Γιατι επιλεκτικα με το ΔΥΡΙΖΑ υπαρχη και η Ν ΠΟΛΗ και η ΑΝΑΣΣΑ που εχουν και μεγαλυτερη δυναμη.Μια απαντηση παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ένα σωρό θέματα ασχολούμαστε το χειμώνα εκτός από την ηχορύπανση των μπαρ! Μια νέα σεζόν όμως ξεκινά το 2015 και για όλους εμάς που έχουμε την ατυχία να μένουμε κοντά στην ζώνη των μπαρ-άτυπων κέντρων διασκέδασης, ξεκινά άλλη μια σεζόν μαρτυρίου! Είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία αυτών των "μαγαζιών'' λειτουργεί καταπατώντας τις όποιες άδειες διαθέτει και τα ντεσιμπέλ ξεσηκώνουν οικοδομικά τετράγωνα! Είναι επίσης γνωστό πως μέχρι τώρα λειτουργούσαν έτσι ανενόχλητα, αναγκάζοντας πολλούς κατοίκους να υποφέρουν ή να μετακομίζουν! Τι θα γίνει φέτος κύριε Μάρκου; Το ίδιο αίσχος με πέρσι ή θα μπει κάποια τάξη να ζήσουμε κι εμείς σαν άνθρωποι; Γιατί η τοπική πολιτική κοινότητα δε βγάζει άχνα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου