Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Βρείτε το ιδανικό foundation

Βρείτε το ιδανικό foundation
Το να βρείτε την ιδανική απόχρωση foundation, για τον τόνο της επιδερμίδας σας, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Σε αυτή την αναζήτηση προστίθενται πολλές
φορές και άλλες προκλήσεις, όπως η ροδόχρους ακμή ή τα σημάδια από τα σπυράκια, που καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση του ιδανικού χρώματος για εσάς. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τις πιο συχνές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε και το πως θα τις ξεπεράσετε.

Ευαίσθητο δέρμα
Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο ψάξιμο και μερικές έξτρα δοκιμές, όμως οι ειδικοί προτείνουν να διαβάζετε τις ετικέτες των προϊόντων και να αποφεύγετε τα συστατικά στα οποία πιθανόν να είστε αλλεργική, όπως η παραφίνη, ορισμένα ορυκτά και η προπυλενογλυκόλη. Τα συντηρητικά και τα αρώματα είναι επίσης αλλεργιογόνα, οπότε για να είστε ασφαλής, επιλέξτε ένα υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς parabens, που θα σας προσφέρει κάλυψη χωρίς ερεθισμούς.

Μοναδικός τόνος
Αν το χρώμα του δέρματός σας δεν ταιριάζει απόλυτα με κανένα προϊόν από αυτά που παρασκευάζουν οι περισσότερες γνωστές εταιρείες καλλυντικών, το να γνωρίζετε τον τόνο της επιδερμίδας σας είναι το κλειδί. Πάρτε μερικές αποχρώσεις που πλησιάζουν στο χρώμα που έχουν τα ζυγωματικά σας και πλησιάστε προς το φυσικό φως του ήλιου για να δείτε αν ταιριάζουν ή όχι με το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Επιλέξτε δύο από τις αποχρώσεις που είναι πιο κοντά στα δικά σας χρώματα και στη συνέχεια αναμείξτε τις, όταν τις εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, σε διάφορες αναλογίες, μέχρι να πετύχετε ακριβώς το χρώμα που θέλετε.

Ανομοιόμορφος τόνος
Η ροδόχρους ακμή, τα σημάδια ή το δέρμα που ξεφλουδίζει όταν φεύγει το μαύρισμα, προσθέτουν ακόμα μια δυσκολία στην εύρεση του ιδανικού foundation. Για να ξεπεράσετε το πρόβλημα που προκαλούν οι παντός τύπου δυσχρωμίες, οι ειδικοί προτείνουν να επιλέξετε ένα foundation πλήρους κάλυψης. Χρησιμοποιήστε το ειδικό σφουγγαράκι για ομοιόμορφη εφαρμογή και αφήστε το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας να έχει τον κυρίαρχο ρόλο.

Επιρρεπές στα σπυράκια
Αν το δέρμα σας έχει τάσεις ακμής, ελέγξτε τις ετικέτες των προϊόντων και επιλέξτε κάποιο από αυτά που αναγράφουν «oil free» και «noncomedogenic» για να εξασφαλίσετε ότι δε θα φράξει τους πόρους σας. Για να μη γυαλίζει το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε ένα ματ foundation μεγάλης διάρκειας.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου