Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 05.11.2014

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 17/2014
Άρτεμις 31 – 10 – 2014
ΑΠ: 38513
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος,
Σας προσκαλούμε σε 17η συνεδρίαση την 5η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη
και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας η οποία βρίσκεται επί της Λ. Βραυρώνος – 5η στάση Αρτέμιδα , με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Χορήγηση άδειας μουσικής –μουσικών οργάνων για τρία (3) έτη στην κα Μορέτα Τροαντία, για τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος της καφετέρια – μπαρ με διακριτικό τίτλο KARIBE. το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Αρτέμιδος & Ανδρούτσου – Αρτέμιδα.
  2. Προέγκριση άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Παροχής Υπηρεσιών (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ)» επ’ ονόματι της κας. Κωσταράκη Παναγιώτας του Ευαγγέλου, για το κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος 5 – Ο.Τ. 45 – Αρτέμιδα.
  3. Η ανάγκη δημιουργίας θέσης επόπτη Δημόσιας Υγείας στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος .
  4. Πρόταση φύλαξης των σχολικών μονάδων του 1ου & 2ου Γυμνασίου & και του Λυκείου Αρτέμιδος.
  5. Οδική σήμανση σχολικών μονάδων & φροντιστηρίων
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ


3 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΟΜΑ. 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχει σχεση με δημοσια υγεια αλλα με υγειονομικα καθηκοντα. Τροφιμα, ποτα, θεματα υγειινης τροφιμων μαγαζιων. Αυτη η θεση θελει προσοχη γιατι μπορει να δημιουργησει μια ακομα εστια διαφθορας για τον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου